
Şansi “Cumhurbaşkanımız mazlumların sesi olmuştur”
Şansi “Cumhurbaşkanımız mazlumların sesi olmuştur”
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika Birleşik Devletlerinde gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulun'nda yaptığı konuşmasında mazlumların sesi olduğunu söyledi.
Erdoğan’ın insanlığın ortak kürsüsünde, insanlık adına emperyal güçlerin saldırıları altındaki dünya mazlumlarına yönelik gerçekleştirilenleri açık açık konuştuğunu vurgulayan Şansi, “Sayın Cumhurbaşkanımız, önce Gazzze’de şimdi de Lübnan’da soykırım gerçekleştiren ve Gazze’yi dünyanın en büyük bebek, çocuk, kadın mezarlığına dönüştüren Netanyahu ve şebekesinin durdurulması çağrısında bulunarak vicdanlara seslenmiştir. Dün olduğu gibi bugünde Sayın Cumhurbaşkanımız bebek, çocuk, genç, kadın, yaşlı, hasta demeden hergün onlarca mazlumu şehit edenler karşısında dilsiz şeytana bürünen dünya liderleri karşısında mazlumların haykıran sesi olmuştur. Evet, Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ilk kıblemizin bekçileri olan Gazzeli kardeşlerimizi şehit ederek onları vatanlarında vatansız bırakan bu katil Netanyahu durdurulmalıdır. Aksi taktirde bölge yavaş yavaş bir ateş çemberine dönüşmektedir” dedi.
Gazze dışında başta Kıbrıs olmak üzere Türkistan’da, Arakan’da, Balkanlarda, Suriye’de ve diğer bütün İslam coğrafyalarında kan ve gözyaşının hakim olduğunu vurgulayan Şansi, “Sayın Cumhurbaşkanımız bütün bu coğrafyaların sesi olmuş ev artık kan ve göz yaşının durması gerektiğinin altını gür bir sesle BM kürsüsünden tüm dünyaya haykırmıştır. Bizlere düşen ise Sayın Cumhurbaşkanımıza her platforma sahip çıkmak ve onun sesisinin daha gür çıkmasını sağlamaktır” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 02YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 03DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 04BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 05“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 0639 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 0723 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
- 081 MİLYON 410 BİN TL’LİK MEHRİNİ GAZZE’YE BAĞIŞLADI
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN BATMAN GÖNÜLLÜLER DERNEĞİNE TAM DESTEK
- 10ONKOLOJİ TANI VE TEDAVİ MERKEZİ AÇILDI
- 11SESSİZCE ŞAMPİYON OLDU
- 12ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN UÇURUMA GİTTİ
- 13DİŞ HASTANESİNDE KABA İNŞAAT TAMAMLANDI
- 14Eyfel Kır Düğün Salonu Batman’a renk katacak
- 15KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
Henüz Yorum yok