ZABITADAN 357 İŞYERİNE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI
Batman Belediyesi, Zabıta ekipleri kent genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde Bin 252 işlem içerisinde 357 işyerine cezai işlem uyguladığı bildirildi.
Bu yılın başından bu yana yapılan denetimlerde gıda imalathaneleri ve gıda ürünü satan tüm işletmeler tek tek denetlendi.
Belediyeden yapılan açıklamada; "Zabıta Müdürlüğü Gıda Mühendisi nezaretinde yapılan bonus denetimlerde, fırınlara 568 işlem gerçekleştirilirken, 132 fırına mevzuatın gerekliliklerini yerine getirmediklerinden dolayı idari para cezası uygulandı.
Belediye Zabıtası'nın gerçekleştirdiği rutin market denetimlerinde 391 işlem gerçekleştirilirken, 73 market için son kullanma tarihi geçmiş ürün bulundurmaktan 53 markete ise ruhsatsızlıktan ötürü cezai işlem uygulandı.
Batman’daki her işyerini en az 4 defa denetledi
Belediye Gıda Denetim birimince; pastane ve tatlı işyerine 83 işlem gerçekleştirilirken, 12 iş yerine idari para cezası, okul kantinlerinde yapılan 112 işlemde 2 kantine son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünü satmaktan dolayı cezai işlem uygulanırken, 47 okul kantinine ise işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı olmadığından dolayı cezai işlem uygulandı. Et satımı gerçekleştiren kasaplarda 98 kasap içerisinde 38 işyerine cezai işlem uygulandı."
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GAZETECİ TUNÇ'TAN "SUSMADIM" KİTABI
- 02"Okul güvenliği Türkiye’nin bir numaralı gündemidir"
- 03FIRAT “GÜVENLİK ZAAFI KABUL EDİLEMEZ”
- 04VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”
- 05İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 06242 PROJEYE 33,157 MİLYAR TL’LİK YATIRIM
- 073 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 08AMATÖRDE PLAY-OFF HEYECANI BAŞLADI
- 09HASTANE KAFETERYA VE BÜFELERE SIKI DENETİM
- 10NARKOTİKTEN NOKTA OPERASYON
- 11ÖN KULUÇKA PROGRAMI BAŞLADI
- 12AMATÖR KULÜPLERE 6,6 MİLYON TL DESTEK
- 13EKMEN’DEN MECLİS’TE ÇAĞRI
- 14KENTİN ÇEHRESİ AĞAÇLARLA DEĞİŞİYOR
- 15TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME ŞÖLENİ




Henüz Yorum yok