
TÜMSİAD Batman şubesinde görev değişimi
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman şubesinde yapılan olağan genel kurulda başkanlığa Kamil Biçici seçildi. Nezir Yeşilyurt, TÜMSİAD Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı olmasının ardından tek listeyle gidilen seçimde oyların tamamını alan Biçici'ye görevi devretti.
Törende konuşan Nezir Yeşilyurt, 2011 yılından beri beraber çalıştıkları Biçici’ye görevi devretmekten son derece memnun olduğunu, TÜMSİAD'ın yeni isimlerle daha da hareketleneceğini söyledi.
TÜMSİAD olarak yaptıkları faaliyetlerle Batman'daki KOBİ'lere yönelik yapmış oldukları çalışmalarla önemli mesafe kat ettiklerini, resmi kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte sinerji yakaladıklarını ifade eden Yeşilyurt, Biçici'ye ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.
Daha sonra göreve yeni seçilen TÜMSİAD Şube Başkanı Biçici, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TÜMSİAD'ın vizyonuna uygun çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.
Biçici, TÜMSİAD'ın Türkiye genelinde 15 binin üzerinde üyesi, 57 şubesinin bulunduğunu hatırlatarak, Batman'da ise 150 civarında üyelerinin olduğunu belirtti.
Biçici, "Bu görev bir bayrak yarışı değil. Hedefimiz dava arkadaşlarımızla bu hizmeti daha ileriye başarılı bir şekilde götürmektir. Bayrağı daha yükseklere çıkartmak için ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bizim de sevdamız Batman, Türkiye ve insanlık içindir. TÜMSİAD'ın amacı da ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Aldatan ve aldanan olmadan dürüstçe yolumuzda ilerleyeceğiz. Kuruluş amacımızdaki misyon ve vizyonumuzla çıktığımız bu yolda İnşallah KOBİ'lerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BİR ÇAĞRI, BİR SAHAYA DÖNÜŞTÜ
- 02ÖZEL İDARE PERSONELİNE 89 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ
- 03“İMZAM VAR” KAMPANYASI BATMAN’DA BAŞLADI
- 04BATMAN’IN SUYU TEHLİKEDE !
- 05HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
- 06EMLAK KATILIMDAN ESNAFA DESTEK
- 07YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 08SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 09VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 10BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 11AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 13BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 14KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 15EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
Henüz Yorum yok