FEN İŞLERİ EKİPLERİ SAHADA!
Batman Belediyesi, kent genelinde ulaşım konforunu artırmak ve yol güvenliğini sağlamak amacıyla yürüttüğü asfalt serimi, yama ve parke onarım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.
Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, modern bir şehir altyapısı hedefiyle şehrin dört bir yanındaki projelerini yoğunlaştırdı. Ekipler; Kısmet Mahallesinden Tılmerç’e, Hilal Mahallesinden Kültür Mahallesi’ne kadar geniş bir alanda bazalt taşı döşeme, parke onarımı ve asfalt yama işlemleri yürütüyor.
MAHALLE MAHALLE BAKIM VE ONARIM
Belediye ekipleri, planlanan program dahilinde kentin stratejik noktalarında teknik dokunuşlar gerçekleştiriyor.
Yürütülen çalışmalarda; Kısmet Mahallesi Fahrettin Yıldız Caddesi ile Özgürlük Bulvarı üzerinde bazalt yama uygulamaları yapıldı. Kültür ve Aydınlıkevler mahallelerinde parke yol onarımları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
Hilal Mahallesi’nde bulunan şehirlerarası otogar içerisinde yapılan bazalt yama çalışmalarıyla ulaşım güvenliği en üst seviyeye çıkarıldı.
ROBOTLU MÜDAHALE VE MODERN ÇÖZÜMLER
Ulaşımın aksamaması için tüm teknolojik imkanlarını kullanan Fen İşleri Müdürlüğü, ana arterlerde torba asfalt uygulaması gerçekleştirdi. Özellikle trafik yoğunluğunun yüksek olduğu güzergâhlarda, robot sistemli asfalt bakım araçları kullanılarak yolların hem ömrü uzatıldı hem de sürüş konforu artırıldı.
“ÇALIŞMALAR HAZIRLANAN PLAN DAHİLİNDE SÜRECEK”
Batman Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, yol bakım ve yenileme faaliyetlerinin kentin ihtiyaç duyulan tüm noktalarında devam edeceği belirtildi.
Tılmerç ve Hilal mahallelerindeki yol bakım çalışmalarının ise titizlikle sürdüğü kaydedildi.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAYMAKAM BÖYÜK, 9 KÖYDE TALEPLERİ DİNLEDİ
- 02ANNE VE BEBEK SAĞLIĞINA EVDE TAKİP
- 03GERSAN ELEKTRİK ABD PAZARINDA!
- 04BEŞEVLER VE HUZUR MAHALLELERİNDE PARKE YAMA ÇALIŞMASI
- 05FERDİ KURT’UN EKİBİNE AHMET AŞSIZ KATILDI
- 06VALİ CANALP’TEN KAYMAKAM ARSLANŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 07BATMAN'IN LEZZET HİKAYESİ YAZILACAK
- 08VALİ CANALP “AİLEYİ VE TOPLUMU MERKEZE ALAN BİR SİSTEM KURDUK”
- 0919 MAYIS HAVUZU YİNE EN TEMİZ HAVUZ OLDU
- 10BATMAN’IN SICAĞINA RENKLİ DOKUNUŞ
- 11Venezuelalı forvet Cordova, Batman Petrolspor’da
- 12UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
- 13600 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 14TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
- 15MHP’DEN BAKAN MEMİŞOĞLU'NA BATMAN'IN SAĞLIK RAPORU




Henüz Yorum yok