AKM'DEN İLİMİZE KİTAP DESTEĞİ
ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDEN İLİMİZE KİTAP DESTEĞİ
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul kütüphanelerinin zenginleşmesi ve öğrencilerin kitapla buluşması amacıyla ilimize kitap gönderen Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına teşekkür etti.
İlimiz ve öğrenciler adına Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran “Öğrencilerimize okuma kültürünü kazandırmak, okuma sevgisini aşılamak; öğrencilerimizin milli, manevi, tarihi ve evrensel değerlerle bezenmesini gerçekleştirmek ve okul kütüphanelerini zenginleştirmek için Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okuma etkinlikleri, okur-yazar buluşmaları, paneller ve sempozyumlar düzenlemekteyiz.
Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesiyle birlikte İlimizdeki tüm okullar kütüphaneye kavuştular. Okul kütüphanelerimizdeki kitapların sayısını artırmak ve öğrencilerimizi kitaplarla buluşturmak için İl Müdürlüğü olarak çalışmalar yürütmekteyiz.
Okul kütüphanelerimizi zenginleştirmek amacıyla bazı kamu kurumlarından kitap talebinde bulunduk. Bu amaçla Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesinde bulunan Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı tarafından İlimize 7.204 kitap gönderildi. Bu kitaplar, öğrencilerimizin istifadesine sunulmak için okul kütüphanelerimize en kısa sürede ulaştırılacaktır.
Bu kapsamda okul kütüphanelerimizi zenginleştirmeye, çocuklarımızı daha çok kitapla buluşturmaya ve Bakanlığımızın hedeflediği kitap sayısına ulaşmak için çalışmalarımıza destek sunan Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına ilimiz ve öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YÜRÜYÜŞ VE SPOR ALANLARI ŞEKİLLENİYOR
- 02GENÇLER İÇİN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
- 03TARIM VE İÇME SUYUNDA BÜYÜK HAMLE
- 0415 YIL ÜZERİ CEZALI 2 FİRARİ YAKALANDI
- 05MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU’NDAN TESBİH PAZARINA ZİYARET
- 06 “Hasta mahpus cezaevinde tutulmamalı”
- 07EKMEN, “GAZETECİLERE YÖNELİK YARGI BASKISI ARTIYOR”
- 08Şeyh Süleyman Bağdu Davası 17 Nisan’a Ertelendi
- 09Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 10Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 11Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 12BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME
- 13BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 14EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 15ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER




Henüz Yorum yok