"SİYONİST ÇETEYLE HER TÜRLÜ İLİŞKİNİZİ KESİN"
"SİYONİST ÇETEYLE HER TÜRLÜ İLİŞKİNİZİ KESİN"
Batman esnaf odaları ve dernekleri öncülüğünde bir araya gelen yüzlerce esnaf, siyonist işgal rejiminin Gazze halkına yönelik soykırım ve katliamlarını düzenledikleri kitlesel basın açıklamasıyla protesto etti.
Gazze halkına destek amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasına katılan esnaf odaları ve dernek başkanları ile yüzlerce esnaf, 2 ayı aşkın bir süredir Gazze'ye yoğun saldırılarda bulunan ve 20 binden fazla Müslümanı katleden siyonist işgal rejimine tepki gösterdi. Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, siyonist işgal rejiminin uzun yıllardır Filistin topraklarında, mazlum Filistin halkına vahşi katliamlar ve sistematik saldırılar gerçekleştirdiğini söyledi. İngiltere'nin desteğiyle kurulan siyonist rejimin kuruluşundan bu yana her türlü vahşeti dünyanın gözleri önünde yaptığını belirten Çiftçi, Aksa Tufanı'ndan sonra saldırılarını şiddetlendiren siyonistlerin yaşlı, çocuk, kadın, erkek demeden, tüm uluslararası kanun ve kuralları çiğneyerek her yeri bombalayıp Filistin'de tarihin şahit olmadığı soykırım ve katliamlar yaptığına dikkat çekti.
"SESSİZLİK SİYONİST ÇETEYE GÜÇ VERMEKTİR"
Siyonistlerin gerçekleştirdiği insanlık suçunun, dünyanın tüm özgür halklarının sabrını taşırdığını vurgulayan Çiftçi, "Filistin'de yaşanan soykırıma sessiz kalmamak Müslüman olmanın yanında insan olmamızın bir gereğidir. Sessizlik siyonist çeteye güç vermektir. Bu soykırıma ve vahşete karşı haklı olan her türlü tepkiyi göstermemiz gerekir. Siyonist çete başta büyük şeytan Amerika olmak üzere emperyalist devletlerin destek ve devletlerin sessizliğinden güç alıp azgınlaşmaktadır. Siyonist çetenin terörizmine dur deme vakti gelmiştir" dedi.
"Aksa Tufanı, sebep değil sonuçtur" diyen Çiftçi, "Batılı devletlerin özellikle Amerika ve İngiltere’nin desteğiyle işgalci siyonist katliamlarını daha da derinleştirip etnik temizlik seviyesine çıkarmaktadır. Ukrayna’da insan haklarından dem vuranlar ne hikmetse söz konusu Müslümanlar ve mazlum Filistin halkı olunca üç maymunu oynayıp tepkisizliğin ötesinde işgalci çeteye destek olmaktadırlar" ifadelerini kullandı. Konuşmasının devamında halkları Müslüman olan İslam ülkelerinin liderlerine seslenen Çiftçi, "Filistin konusunda samimi olun. Siyonist çete ile başlattığınız normalleşme süreci Filistin davasına zarar vermektedir. Filistin halkının meşru taleplerinden vazgeçmelerini isteyen devletlere karşı Filistin halkıyla dayanışma içinde olun ve siyonist çete israille her türlü ilişkinizi kesin" dedi. Siyonistlerin sadece Filistin halkı için değil tüm insanlık için bir tehdit ve problem olduğuna işaret eden Çiftçi, son olarak şunları söyledi: "Bu coğrafyadaki barışın tesisi siyonist çeteye karşı durmakla mümkün olacaktır. Batman İslami Sivil Toplum kuruluşları olarak bir kez daha yüksek sesle haykırıyoruz ve diyoruz ki; Filistin'in özgürlüğüne giden yolda Filistin halkının yanında ve onların destekçileriyiz."
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 02Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 03Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 04BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 05“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 06EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 07235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI
- 08TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 09ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 10BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 11BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 13BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 14YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 15“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”




Henüz Yorum yok