
ŞEVKİ TAŞ: “ESNAFLARIMIZA HER ZAMAN DESTEK OLDUK”
TAŞ BİNLERCE ESNAFA CAN SİMİDİ OLDUK
Batman Esnaf, Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimleri öncesi yeniden başkan adaylığını açıklayan Şevki Taş’a, Öğrenci ve Personel Servisçiler Taşıma Kooperatifinden destek geldi.
Kooperatif Başkanı Hanefi Ekremoğulları, seçimlerde mevcut başkan Şevki Taş’ı desteklediklerini ifade etti.
.jpg)
TAŞ’A DESTEK KARARI ALDILAR
Batman Öğrenci ve Personel Servisçiler Taşıma Kooperatifi Başkanı Hanefi Ekremoğulları ve üyeleri, 15 Ocak’ta yapılacak Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimlerinde mevcut Başkan Şevki Taş’ı desteklediklerini duyurdu. Gazetecilere açıklamada bulunan Öğrenci ve Personel Servisçiler Taşıma Kooperatifi Başkanı Hanefi Ekremoğulları: “Esnafa desteği esirgemeyen, kooperatifi örnek bir kuruma dönüştüren Başkan Şevki Taş’ı Kooperatif olarak desteklerimiz sonsuzdur.” Daha sonra söz alan Esat Ekremoğulları ise: “Kardeşim Hanefi Ekremoğulları ile birlikte Şevki başkanı destekleme kararı aldık. Başkan Taş’ın yeni dönemde de başarılı çalışmalar yapacağına inanıyoruz” diye konuştu.
.jpg)
BAŞKAN ŞEVKİ TAŞ: “ESNAFLARIMIZA HER ZAMAN DESTEK OLDUK”
Daha sonra konuşan Başkan Taş ise şu açıklmada bulundu. Taş “Kooperatifimizde 5 asil üye, iki denetim, 3 üst kurul delegesi dışında bir yönetim yok. Bazı duyumlar alıyoruz buna açıklık getirmek zorundayız. Herkes yönetime girme vaadi veya ‘işe alım’ vaadinde bulunmak doğru değil. Kooperatifimizde 6 çalışanımız var, 3’ü kadrolu, 3 de geçicidir. Bu işi öğrenmek için çok zaman almak lazım. 22 Yıldır buradayım, hiçbir zaman kapım kapanmadı, geleni geri çevirmedim. Ayrıca bugüne kadar kimsenin malını icraya verip satmadık. İcralık olan olmuş, kredisini ödememiş yasalar gereği icralık olan var. Bunun yanı sıra bugüne kadar 200’ün üstünde şoförü kamyon sahibi yaptık. Kimseye de kefilsiz kredi sağlanmadı.” ifadelerini kullandı.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAMMED: GAZETECİLİK HALKIN SESİ, VİCDANIN KALEMİDİR
- 02“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 03ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 0460 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 05SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 06“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 07GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 08BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
- 09ATAY “BASIN, DEMOKRASİNİN GÜVENCESİDİR”
- 10BASIN BAYRAMI ACI BİR TABLONUN GÖLGESİNDE KUTLANIYOR
- 11BAB-GED’den "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı
- 12BBD BAŞKANI UYANIK “YEREL BASINA DESTEK ŞART, SANSÜR HALA SÜRÜYOR”
- 13MÜFTÜ DURMUŞ’TAN YAZ KUR’AN KURSU ZİYARETİ
- 14“ETKİSİZ YETKİLİ DEĞİL, YÜREKLERDE ETKİLİ SENDİKAYIZ”
- 15BAMED’DEN KRİTİK ÇAĞRI
Henüz Yorum yok