
SON BAŞVURU 10 AĞUSTOS!
SON BAŞVURU 10 AĞUSTOS!
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “KOSGEB faizsiz geri ödemeli personel istihdamı destek türü başvuruları devam ediyor” hakkında yazılı bir açıklama yaptı.
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, açıklamasında 2019 yılında asgari 75 bin TL net satışı hasılatı olan hedef sektörlerdeki mikro ve küçük işletmelere faizsiz geri ödemeli personel istihdam desteğinin devam ettiğini son üç gün kaldığını belirterek tüm esnafların yararlanması için çağrıda bulundu.
Çiftçi, “Destek şartı; Mikro veya küçük işletme olmak, 2019 ve öncesi kurulmuş olmak ve 2019 yılındaki net satış hasılatı 75 Bin TL ve üzeri olmaktır. Mikro ve küçük işletmeler, KOSGEB Veri tabanında kayıtlı olmaları ve KOBİ Beyannamelerinin güncel ve onaylı olması şartıyla başvuru yapabilecektir” dedi.
Açıklamanın devamında Çiftçi “Güncel KOBİ Bilgi Beyannamesinde faaliyet kodları arasında yer alan; Program Kapsamındaki Sektörler Tablosunda bulunan mikro ve küçük işletmeler başvurabilecektir. Program başvuruları 10 Ağustos 2022’ye kadar yapılabilecektir. Bu destek paketinden bütün esnaflarımız yararlanabilirler. Odamıza üye olup olmamalarının veya başka bir odaya üye olup olmamaları önemli değil. Şirketlerde bu destekten yararlanabilirler. Dünya Bankası tarafından kısıtlanan sektörlerdeki işletmeler bu desteğe başvuramayacaktır. İşletmeler, Başvuru Formunu doldururken varsa yasal sınırların üzerinde vadesi geçmiş vergi – SGK borçlarını kapatacaklarını veya yasal sınırların altına indireceklerini veya tecil ya da taksitlendireceklerini beyan ederek başvuru yapabilecektir. Bu işletmelerin destek ödemesi alabilmesi için, destek ödemesi öncesinde yasal limitlerin üzerindeki vergi – SGK borçlarını kapatmış veya tecil ya da taksitlendirmiş olmaları gerekecektir” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLIĞI BAŞLADI
- 02“BU YATIRIMLAR YENİ DEĞİL”
- 03İNSAN KAÇAKÇILIĞINA KARŞI TOPLANTI
- 04178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 05ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 06Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 07Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 08Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 09Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 10Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 11Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 12BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 13BATMANLI GENÇ İŞ İNSANI SERHAT AKSOY'UN LONDRA’DAKi BAŞARISI
- 14VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 15BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
Henüz Yorum yok