SONBAHAR TEMİZLİĞİNDE ANLAMLI FİNAL
SONBAHAR TEMİZLİĞİNDE ANLAMLI FİNAL
Batman Belediyesi arafından düzenlenen Sonbahar Temizlik Kampanyası, kentte çevre bilincinin geliştirilmesi amacıyla Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık'ın katılımıyla Belediye önünden Esentepe’ye kadarki ana cadde temizlendi.
Etkinliğe Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık’ın yanı sıra Belediye Eşbaşkan Yardımcıları Çiğdem Demir Sevim, Saadet Özlem Tüzün, Mehmet Beğde ve Batman Barosu Başkanı Abdülhamit Çakan, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Sözcüsü Hasan Argunağa, belediye birim müdürleri ve birçok yurttaş gönüllü olarak katıldı. Ana cadde temizliğine başlamadan önce konuşan Eşbaşkan Gülistan Sönük, Batman’daki sivil toplum kuruluşları (STK), Çevre Gönülleri Derneği, Batman Barosu ve birçok STK temsilcisinin desteğiyle kentin en işlek ve en geniş caddelerinden biri olan Diyarbakır Caddesi’nde kampanyanın finalini gerçekleştirmeyi amaçladıklarını ve bu etkinlikle birlikte çevre temizliği konusunda güçlü bir farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.
“AMAÇ ÇEVRE BİLİNCİNİ TOPLUMA YAYMAK”
Kampanyaya destek veren tüm yurttaşlar, STK’lara, siyasi parti temsilcilerine ve belediye yönetimine teşekkür eden Eşbaşkan Gülistan Sönük, çevre temizliğinin yalnızca belediyenin değil, toplumun her bireyinin sorumluluğunda olduğunu vurguladı. "Elbette biz belediye olarak kentimizi temiz tutacağız," diyen Sönük, esas amacın ise şehirde kalıcı bir temizlik kültürü oluşturarak, çevre bilincini topluma yaymak olduğunu ifade etti. Kampanyanın final etkinliği sırasında yapılan temizlik çalışmalarının, kentin çevre bilinci için önemli bir milat olduğunu dile getiren Sönük, yurttaşları her defasında çöplerini yere atmadan önce bu anları hatırlayacağına inandıklarını söyledi. Sağlıklı bir yaşamın temiz çevrelerden geçtiğini vurgulayan Eşbaşkan, tüm Batman halkını bu sorumluluğa ortak olmaya davet etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0276.362 KİŞİ UÇTU!
- 03“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 04ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 05ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 06MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 07OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 08ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 09Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 10“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 11PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 12OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 13BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 14KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 15BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ




Henüz Yorum yok