SULAMA KANALI’NDAKİ HASAR GİDERİLDİ, YOL TRAFİĞE AÇILDI
Batman Silvan Sulama Kanalı’nın 36. kilometresinde Karayolları Bölge Müdürlüğü yüklenici firması tarafından yürütülen yol yapım ve genişletme çalışmaları sırasında, yol kenarındaki istinat duvarının kaldırılması sonucu kanal dolgusuna ve sulama kanalına zarar verildi.
Yağışların etkisiyle kanaldan karayoluna su akması üzerine bölgede kısa süreli bir aksama yaşandı. AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, konunun kendilerine ulaşmasının ardından İl Başkan Yardımcısı Temim Orhan ve Karayolları Şube Müdürü Şehmuz Yıldız ile birlikte bölgeye giderek yerinde incelemelerde bulundu. İl Başkanı Şansi, ilgili kurum yetkilileriyle görüşerek sorunun hızlı bir şekilde giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatılmasını sağladı.
Yapılan çalışmalar kapsamında sulama kanalındaki tüm tahliyeler açılarak suyun kontrollü şekilde deşarjı sağlandı. Yüklenici firma tarafından hasar gören bölümde onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol kısa sürede yeniden trafiğe açıldı.
İl Başkanı Hüseyin Şansi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için sürecin yakından takip edildiğini belirterek, benzer durumların tekrar yaşanmaması adına gerekli önlemlerin alınacağını ifade etti.
Öte yandan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun da konuyla yakından ilgilenerek süreci takip ettiği öğrenildi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0176.362 KİŞİ UÇTU!
- 02“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 03ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 04ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 05MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 06OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 07ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 08Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 09“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 10PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 11OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 12BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 13KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 14BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 15PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok