VALİ CANALP, PETROLSPOR TARAFTAR GRUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Petrolspor taraftar gruplarıyla bir araya gelerek, ilimizde oynanacak maçların huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıya; Vali Yardımcıları Mustafa Caner Culukar ve Gökhan Dolaş, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Ekrem Doğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi özperk, Petrolspor Genel Sekreteri Cemal Kaya, Petrolspor Yarasalar, Vikingler ile Karşı taraftar gruplarının temsilcileri katıldı.
Toplantıda; 1. Lig yolunda ilerleyen Petrolspor’un, ilimizde oynayacağı karşılaşmalarda rakip takımların şehrimize yaraşır bir şekilde karşılanması, spor güvenliğinin sağlanması, taraftar gruplarının talep ve istekleri ile taraftarlar ve ilgili kurumların iş birliği içinde yürütecekleri çalışmalar ele alındı.
Taraftar gruplarının talep ve önerilerini dinleyen Vali Canalp, Batman Petrolspor’un hedefinin 1. Lig, akabinde ise Süper Lig’e yükselmek olduğunu vurgulayarak, bu süreçte şehrin tüm dinamiklerinin takım etrafında kenetlenmesi gerektiğinin altını çizdi. Ayrıca bu noktada taraftar gruplarına önemli görevler düştüğünü ifade etti.
Taraftar grup temsilcileri ise kendilerini misafir eden Vali Canalp teşekkür ederek, Batman Petrolspor’un şehrimiz için önemli bir marka ve birleştirici bir güç haline geldiğini belirttiler. Şehrin sportif hoşgörüsüne yakışır şekilde rakip takımları karşılayacaklarını, her gelen takıma çiçek takdim edeceklerini ve spora yakışan centilmenliği göstereceklerini dile getirdiler.
Petrolspor Genel Sekreteri Cemal Kaya da takımın sportif başarısını toplumun tüm kesimlerine taşımak için taraftar gruplarıyla iş birliği içinde olduklarını belirtti. Bu kapsamda, takım oyuncularıyla birlikte okul ziyaretleri yaptıklarını, sosyal sorumluluk kapsamında gençleri ve aileleri evlerinde ziyaret ederek maçlara davet ettiklerini ifade etti.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok