
VALİ CANALP’A VERGİ HAFTASI ZİYARETİ
Bu yıl 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında ‘Vergi Güvendir’ sloganıyla kutlanacak ‘36. Vergi Haftası’ münasebetiyle Defterdar Muhittin Çelebi Şenses ve beraberindeki heyet Valimiz Ekrem Canalp’i makamında ziyaret etti.
ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BİLGİLENDİRMELER YAPILACAK
Ziyarette; hafta kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Canalp’a bilgi veren Defterdar Şenses; çocuklar ve gençlerde vergi bilincinin oluşturulması, bunun toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomiyle mücadele bilincinin oluşturulması amacıyla çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri düzenleneceğini belirtti.
Üniversitelerde panel ve konferans gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirilerek GİB hakkında kurumsal bilgilendirme yapılacağını ifade eden Defterdar Şenses, İlk ve ortaokul ile lise öğrencileri için hazırlanan eğitim videoları, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bilişim Ağı’nda yer alacak. Milli Eğitim Bakanlığının sosyal medya hesaplarından da haftaya yönelik paylaşımların yapılacağını belirtti.

BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI YAPILACAK
Yeni işe başlayan mükellefler için ‘hak ve ödevler’, ‘iletişim kanalları’ ve ‘e-uygulamalar’ konularında bilgilendirme toplantıları yapılacağını belirten Defterdar Şenses, Türkiye genelinde beyan, ödeme ve diğer vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren gönüllü uyum seviyesi yüksek mükellefler, işyerlerinde ziyaret edilerek sunulan hizmetlere yönelik görüş ve önerileri alınacağını vurguladı.
Defterdar Şenses ve beraberindeki heyetin Vergi Haftasını kutlayan Vali Canalp; vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele konusunda hafta kapsamında düzenlenecek etkinliklerin önemli olduğunun altını çizdi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 02DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 03BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 04“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 0539 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 0623 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
- 071 MİLYON 410 BİN TL’LİK MEHRİNİ GAZZE’YE BAĞIŞLADI
- 08İL BAŞKANI YILMAZ’DAN BATMAN GÖNÜLLÜLER DERNEĞİNE TAM DESTEK
- 09ONKOLOJİ TANI VE TEDAVİ MERKEZİ AÇILDI
- 10SESSİZCE ŞAMPİYON OLDU
- 11ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN UÇURUMA GİTTİ
- 12DİŞ HASTANESİNDE KABA İNŞAAT TAMAMLANDI
- 13Eyfel Kır Düğün Salonu Batman’a renk katacak
- 14KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
- 15“Yarınlarımız çocuklarımızın elleriyle şekillenecektir”
Henüz Yorum yok