VALİ ŞAHİN “SAĞLIK TEŞKİLATIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”
VALİ ŞAHİN “SAĞLIK TEŞKİLATIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”
Batman Valisi Hulusi Şahin, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında sağlık çalışanları ile bir araya geldi.
.jpg)
İftar öncesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde Covid-19 nedeni ile 2021 yılında hayatını kaybeden Ahmet Kılınç’ın adının verildiği Çocuk Rehabilitasyon Merkezinde ve yetişkin rehabilitasyon ünitelerinde incelemelerde bulunan Vali Şahin, ünitelerde yürütülen hizmetlere ilişkin yetkililerden bilgi aldı.
Vali Şahin daha sonra hastanenin yemekhanesinde düzenlenen iftar programına katıldı.
İftar programına; Vali Şahin yanı sıra Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, İl Emniyet Köroğlu Kıraç, İl Genel Meclisi Başkanı Abdulvahap Akbaş, İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi ve sağlık çalışanları katıldı.
İftar programında sağlık çalışanlarına hitap eden Vali Şahin, son birkaç yıl içerisinde covid-19 salgınına karşı Türk Sağlık Teşkilatı’nın başarılı bir sınav verdiğini ifade ederek “Türk sağlık sistemi alnının akıyla bu mücadelede çok büyük bir başarı gösterdi. Dünya standartlarının üzerinde bu süreci atlattı ve milletimizin takdirini kazandı. Sağlık teşkilatımızla gurur duyuyoruz. Türkiye’nin son dönemde gurur duyduğu birkaç alan var, savunma sanayi gibi sağlık sistemimiz de bunlardan biri. Sizlerin yürütmüş olduğu hizmetlerle, sağlık sitemimizin altyapısı ve fiziki mekanları ile övünüyoruz. Bugün bu teşekkürün ve takdirin nişanesi olarak sizlerin sofrasına misafir olduk. Tüm hastalarımıza şifalar diliyorum. Sizlere de başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 02İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 03PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 04BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 05AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 06KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 07BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 08Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 09EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 10BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 11HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 12“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 13“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 14BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 15BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ




Henüz Yorum yok