AK PARTİ HEYETİ GERCÜŞ’TEYDİ
AK PARTİ HEYETİ GERCÜŞ’TEYDİ
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A Akif Gür Gerçüş ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Gercüş ilçesi ve Kayapınar beldesini ziyaret eden Özdemir ve Gür, Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda ilçede devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Teşkilat içi istişare ve değerlendirme toplantısından sonra vatandaşlarla buluşan Özdemir ve Gür, gelen talepleri dinleyerek gerekli birimlere aktardı. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Gür,AK Parti’nin millete hizmet yapmaya devam ettiğini vurguladı.
AK Partili kadrolar olarak başımız dik alnımız ak şekilde tam 20 yıldır milletimize hizmet için yürüyoruz. ''diyen Gür şöyle konuştu
"İlk günkü aşkla, ilk günkü heyecanımızla aziz milletimize hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz. Hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi hor görmeden, hiç kimseyi dışlamadan halkımızın tamamını kucaklamaya çalışıyoruz. Milletimizin kardeşliğini güçlendirmek dışında şimdiye kadar hiç bir amaç gütmedik gütmüyoruz. Bizde ayırımcılık yok. Burada yine ifade ediyorum ki dün olduğu gibi bugün de Türkiye'de huzurun, barışın, kalkınmanın, istikrarın teminatı AK Partidir. 2023 senesi yaklaştıkça CHP'nin başı çektiği provakosyanlar artıyor.Ülkemizdeki siyasi iklimi zehirlemek, milleti siyaset kurumundan soğutmak için 'yalan terörü' dahil her şeyi deniyorlar. Milletimiz bizden büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmemizi, ülkemizi 2023 hedefleriyle buluşturmamızı bekliyor.
Onca iftiraya, yalana, bührana rağmen milletimiz bize güveniyor, inanıyor kendisini ve evlatlarının geleceğini AK Parti'de görüyor. Muhalefetin nefret ve tehdit siyasetini, her zaman olduğu gibi yine eser, hizmet ve kardeşlik siyasetimizle başarısızlığa uğratacağız. Bizler hizmet etmeye sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde devam edeceğiz, muhalefet de yalan ve iftira siyasetine devam etsin.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da 830 ibadethane temizleniyor
- 02UMRE ÖDÜLLÜ BÜYÜK BAŞARI
- 03OKUL VE PARKLARA YENİ OYUN GRUPLARI
- 04KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ!
- 05SAFRAN KADIN KOROSU'NDAN BAHAR KONSERİ
- 06ANKARA'DA BATMAN İÇİN KRİTİK BÜTÇE ZİRVESİ
- 07İLAÇ ERİŞİMİNDE SORUNLAR YAŞANIYOR
- 08MAVİ-YEŞİL’DE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
- 09YILMAZ’DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI
- 10KOCALAR’DA 9,5 KİLOMETRELİK ASFALT ONARIMI TAMAMLANDI
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI “BANKALARIN POS KOMİSYONLARINA ÜST SINIR GETİRİLSİN”
- 12KENTİN YEŞİL ALANLARI BAŞTAN SONA ELDEN GEÇİRİLİYOR
- 13HEM İL BİRİNCİSİ HEM TÜRKİYE 9’UNCUSU!
- 14BATMAN GÜÇLÜ AİLE YAPISINDA İLK 3'TE
- 15BATMAN-ŞIRNAK ROTASI DÜNYAYA AÇILIYOR




Henüz Yorum yok