İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Batman Genç İHH tarafından düzenlenen ‘Filistinli Çocuklar İçin Çiz’ etkinliği, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Gazze’de hayalleri ellerinden alınan çocukların sesi olmayı amaçlayan etkinliğe AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi de katıldı.
Programda ‘sumud filosunu’ simgeleyen bileklik takan ve minik bir çocuğa Filistin rozeti hediye eden Başkan Şansi, yaptığı açıklamada çocuklarda ve gençlerde Filistin bilincinin diri tutulması gerektiğini vurguladı.
Şansi, konuşmasında “Burada çizilen her resim, Gazze’deki masum yavrulara umut taşıyan bir mesajdır. Bizler Batman’dan yükselen bu sesle, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu tüm dünyaya ilan ediyoruz. Sumud filosu, zulme karşı sabrın, direnişin ve umudun sembolüdür. Çocuklarımız Gazze’nin sesi olmalı; onların umutlarını, hayallerini yaşatmaya devam etmelidir” dedi.
Etkinlikte, çocukların Filistin temalı resimleri sergilendi. Organizasyona katılan aileler ve gençler, ‘Filistinli çocukların hayallerini özgürce yaşayabileceği bir dünya’ temennisinde bulundular.
Batman Genç İHH yetkilileri ise etkinliğin amacının, Gazze’de yaşanan zulmü gündemde tutmak ve çocuklara Filistin bilincini aktarmak olduğunu ifade ederek, destek veren İl Başkanı Hüseyin Şansi ve katılımcılara teşekkür etti.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 02YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 03DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 04AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 05HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 06BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 07FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI
- 08ŞEYH HEVİNDA ZİYARETGÂHI RESTORE EDİLİYOR
- 09Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 10Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 11Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 12BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 13“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 14EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 15235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI




Henüz Yorum yok