İŞKUR'DAN İŞÇİ ALIMI UYARISI
DOLANDIRICILARA DİKKAT!
Batman Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalıştırmak üzere 500 temizlik, 292 güvenlik görevlisi alımı için uyarı yapıldı.
İŞKUR tarafından yapılan açıklamada, alımların mevzuat çerçevesinde gelir ve güvenlik soruşturmasından sonra alınacak kişilerin noter tarafından basın huzurunda gerçekleştirilecek kura ile yapılacağı, bu nedenle vatandaşların art niyetli kişilere itibar etmemeleri gerektiği ifade edildi.
Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan İŞKUR Müdürü Besim Eviz: “İl Müdürlüğümüz tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 500 temizlik görevlisi, 292 güvenlik görevlisi personeli için başvurular 12-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. İlgili mevzuatımız gereği başvuru yapan kişilerin gelir ve güvenlik incelemeleri yapıldıktan sonra uygun olanlar basın huzurunda noter kurası ile seçme işlemi gerçekleştirilecek ve seçilen kişilerin listesi kamuoyu ile paylaşılacaktır. Vatandaşlarımızın art niyetli ve dolandırıcı kişilere itibar etmemeleri, işe yerleştirme bahanesiyle talepte bulunan, vaat veren kişileri İŞKUR İl Müdürlüğümüze veya Cumhuriyet Başsavcılığına ihbar etmelerini istiyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 02Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 03JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 04BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 05BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 06BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 07KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 08BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 09Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor
- 10VALİ CANALP: BATMAN HER ALANDA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ
- 11BATMAN GELECEĞE UMUTLA YÜRÜYOR
- 12TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ
- 13ÖZEL ÖĞRENCİLERE MORAL ETKİNLİĞİ
- 14ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
- 15MÜSİAD Batman Van Zirvesinde




Henüz Yorum yok