Kara ‘Yöresel ürün pazarları esnafımıza zarar veriyor’
‘Yöresel ürün pazarları esnafımıza zarar veriyor’
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Oda Birliği Başkanı Talat Kara Belediyeyi uyararak Atatürk parkında kurulan yöresel ürün pazarlarının Batman esnafına zarar verdiğini ve bunların kurulmasına izin verilmemesi gerektiğini belirtti.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Oda Birliği Başkanı Talat Kara Belediyeyi uyararak Atatürk parkında kurulan yöresel ürün pazarlarının Batman esnafına zarar verdiğini ve bunların kurulmasına izin verilmemesi gerektiğini belirtti.
Batman esnafının sözde yöresel ürün pazarlarının kurulmasından olumsuz etkilendiğini ve Atatürk parkında kurulan pazarın sağlıksız koşullarda satıldığını da sözlerine ekleyen Kara “İlimizde hem esnafı hem de tüketiciyi mağdur eden sözde yöresel ürün adı altında kişi ve hemşeri dernekleri aracılığıyla kurulan bu pazarları kesinlikle kabul etmiyoruz. Biz esnaf temsilcileri olarak haklı tepkimizi gösteriyoruz. Kermes ve festival gibi başka adlar adı altında bu alış veriş pazarlarının belediyenin kesinlikle izin verilmemesi gerektiğini belirtiyoruz.
HAKSIZ REKABET OLUYOR
Bu pazarların esnafımıza ve ilin ekonomisine ciddi zarar verdiklerini belirtiyoruz. Çünkü haksız rekabeti ve haksız kazanç elde ediliyor. Bu pazarların kurulmaması için elimizden geleni yapacağız. Umuyoruz ki yerel yönetimler ve belediye böyle bir hataya bir daha düşmeyeceklerdir. Birileri tarafından esnafımızın mağdur edilmesini asla kabul etmiyoruz. Yerli esnafımıza ve halkımıza zarar veren sözde fuarları birileri getirip şehrin tam ortasına kurduracak bizler nasıl sesiz kalacağız. Ne vergi ne SSK ne de elektrik kira gibi giderleri olmayacak.Kirasını bile ödeyemeyen gariban esnafımızda bakıp duracak peki soruyoruz bu adalet midir” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 02Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 03JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 04BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 05BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 06BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 07KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 08BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 09Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor
- 10VALİ CANALP: BATMAN HER ALANDA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ
- 11BATMAN GELECEĞE UMUTLA YÜRÜYOR
- 12TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ
- 13ÖZEL ÖĞRENCİLERE MORAL ETKİNLİĞİ
- 14ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
- 15MÜSİAD Batman Van Zirvesinde




Henüz Yorum yok