'Dost Kitaplar ve Dost Öğrenciler Projesi' ödülleri verildi
Batman Zeynel Bey Anadolu İmam Hatip Lisesinde "Okumayan Öğrenci Kalmasın" sloganıyla öğretmenler tarafından düzenlenen "Dost Kitaplar ve Dost Öğrenciler Projesi" kapsamında yapılan okuma etkinliğinin ödülleri, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından verildi.
Bu kapsamda Zeynel Bey Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Kurtaran, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra Kurtaran, en çok kitap okuyan öğrencilere plaket, madalya ve hediye verdi.
Ödül töreninde konuşan Kurtaran, öğrencilere, kendilerine sunulan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelerini ve daha çok okumalarını tavsiye etti.
Kurtaran, "Etkinlik güzel ve anlamlı olmuş. Başarılı olmak için çok okuyacağız. Maalesef dünyada az okuyan ülkelerden biriyiz. Bakın ülkemizde 15 Temmuz olayı yaşandı. Ekonomimizi ve eğitimimizi derinden etkiledi. Bu hain darbe girişimi neticesinde yüzlerce şehit verdik. Bu tür saldırıların olmaması için bilinçli olmamız, yaşananlardan ders çıkartmamız ve kendimizi tanımamız lazım. Kişi kendini tanırsa kendini ona göre geliştirir ve kendini tanıyan rabbini de tanır. Bu tanıma işi de ancak okumakla olur. Eğer bol bol okumaz ve kendimizi geliştirmezsek belki başkalarının kendi çıkarları doğrultusunda kullanacakları kişiler oluruz. Onun için kendimizi tanımak, medeniyetimize, ülkemize ve ilimize sahip çıkmak için okuyacağız." dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÇİFTÇİ: YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPIN
- 02“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 03Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 04TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 05ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 06KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 07HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 08“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 09BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 10Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1145 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 12BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 137 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 14REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 15NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET




Henüz Yorum yok