GENÇLİK OKULLARA ÇIKARMA YAPIYOR
GENÇLİK OKULLARA ÇIKARMA YAPIYOR
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 19 Mayıs ve Petrolkent Gençlik Merkezleri, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasıyla, tanıtım amaçlı okulları gezmeye başladı.
Ziyaret edilen ilköğretim ve liselerde öğrencilere gençliğin çalışmaları, projeleri, aktiviteleri, sosyal çalışmaları, toplumsal girişimleri ve bütün faaliyetleri hakkında bilgi veriliyor.
30 OKUL ZİYARET EDİLDİ
Şu ana kadar yaklaşık 30 okulu ziyaret ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, hedeflerinin kısa zamanda tüm okulları gezmek olduğunu söyledi. İl Müdürü Özperk; “Gençler bizim geleceğimizdir. Onları önemsiyor ve destekliyoruz. Gençlik merkezlerimiz bütün imkânlarıyla gençlerimizin hizmetindedir. 19 Mayıs’ta 2, Petrolkent Gençlik Merkezimizle beraber 3 adet merkezimizle hizmetteyiz. Kısa zamanda merkez okullarımızı bitirip, ilçe ve köy okullarımızı da ziyaret edeceğiz. Arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Gençlik sadece merkezlerinde değil, her yerde olacaklar.” diye konuştu. Özperk ayrıca tüm gençleri boş zamanlarında gençlik merkezlerine beklediklerini de sözlerine ekledi. Okul ziyaretlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgar, 19 Mayıs Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş, Gençlik liderleri ve gönüllü gençlerde eşlik etti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 02KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 03EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 04BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 05FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 06BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 07TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”
- 08TİCARET BORSASI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK
- 09HABİZBİNİLİLERDEN, KIZILAY'A KAN BAĞIŞI
- 10YENİ ARAÇLAR, HİZMETTE YENİ KOLAYLIK
- 11Batman Medical Point’ten 8 Mart’ta kadın sağlığı farkındalık paneli
- 12BATI YAKASI İÇİN YENİ ULAŞIM HATTI
- 13TRAFO YATIRIMLARI HIZLANIYOR
- 142026 İKİNCİ DÖNEM HİBE BAŞVURULARI AÇILDI
- 15ANKARA’DA VEFA GECESİ




Henüz Yorum yok