IRAKLI HASTA BATMAN'DA ŞİFA BULDU
IRAKLI HASTA BATMAN'DA ŞİFA BULDU
DÜNYA HASTANESİ ve P.C.O İNSANİ YARDIM DERNEĞİ HASTALARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR
Grufan MOHAMMED adlı hastanın sürekli kusma ve kilo kaybı şikayeti vardı. Kendisine Anoreksia Nervosa tanısı konulan hasta Özel Batman Dünya Hastanesine P.C.O derneği tarafından getirildi.
Öncelikle Dahiliye uzmanı Ahmet NAS tarafından hastaya medical tedavi uygulandı. Sonrasında Gastroentrolog Nurettin TUNÇ tarafından mide ve bağırsak sorunları çözüldü. Sonrasında Üroloji doktoru Sedat YILMAZ tarafından Üreter taşı tanısı konulan hasta bu sebeple opere edildi. Nöroloji Doktoru Samet ÖNCEL tarafından konsülte edilen hastaya ilaç tedavisi başlandı. Nefes darlığı yaşayan hasta Göğüs Hastalıkları doktoru Çiğdem HANAZAY’a konsülte edilip ilaç tedavisi başlandı. Daha sonra Kadın Doğum doktoru Mehtap YILDIZ BAKAN Diyetisyen Kübra AKIN ve Psikolog Mesut KARTALIN düzenlediği tedavilerden sonra sağlığına kavuştu. Hastaneye başvurduğunda 27 kilo olan hasta bir aylık düzenli doktor takipleri ve tedavileriyle 15 günde 32 kiloya ulaştı.
El birliği ile hastalarının yüzünü güldüren Özel Batman Dünya Hastanesi Doktorları hastalarını sağlıkla ülkesine gönderdi. Artık yüzü gülen hasta Grufan MOHAMMED başta benimle ilgilenen değerli doktorlarıma ve P.c.o insani yardım derneğine teşekkürlerimi sunuyorum ömrümün sonuna kadar sizlerin duacısı olacağım dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 02Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 03TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 04Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 05
- 06ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 07AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 0811 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 09MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 10BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 11BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 12KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 13MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 14YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 15BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA




Henüz Yorum yok