12 YAŞINDAKİ ONAT BURSUNU BAĞIŞLADI
12 YAŞINDAKİ ONAT BURSUNU BAĞIŞLADI
Batman'da 12 yaşındaki Ahmet Yahya Onat, aldığı öğrenci bursunu Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladı.
Batman il müftülüğüne bağlı Kur’an Kursunda görevli olan Ayşe Onat’ın oğlu Ahmet Yahya Onat, burs parasını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı kampanyaya bağışlamaya karar verdi.
"Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'nı duyan 12 yaşındaki Ahmet Yahya Onat, bisiklet almak için biriktirdiği bursunu, kampanyaya bağışlamak istediğini annesine söyledi.
Durumun Batman İl Müftülüğüne iletilmesi üzerine, Vefa Sosyal Destek Grubundaki din görevlileri, Onat’ın evine giderek parayı teslim aldı.
Ahmet Yahya Onat "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağış haberlerini görünce etkilendim ve kampanyaya kayıtsız kalmak istemedim. Geçen aylarda bisikletim çalınmıştı. Yeni bir bisiklet almak için bursumu biriktiriyordum ama kampanyayı görünce bursumu bağışlamak istedim. Bu zor günlerde bisiklete binmesem de olur. Öncelik benim değil ihtiyaç sahibi insanlarındır. Parayı ihtiyacı olanlara bağışladım.’’ dedi.
Vefa Sosyal Destek Grubu Din görevlileri yaptıkları açıklamada ’’Ahmat Yahya Kampanyaya katkı için bize müracaatta bulundu. Allah hayrını kabul etsin. Ahmet’in göstermiş olduğun hassasiyetten dolayı onu yetiştiren ailesini tebrik ediyorum.’’ diye konuştu.
Batman Müftülüğü Vefa Sosyal Destek grubu Din görevlileri bağışlanan parayı kampanya için açıklanan banka hesap numarasına yatırılmak üzere tutanakla teslim aldı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’A VERGİ HAFTASI ZİYARETİ
- 02KUDRET CAMİİ’NDE GÖNÜL SOFRASI KURULDU
- 03RAMAZAN’DA UÇACAKLARA HAVALİMANI HATIRLATMASI
- 04Petrol-İş’ten Viking’te Sendikalaşma tepkisi : “Baskılar bizi yıldıramaz”
- 05ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA İFTAR VERİLDİ
- 06NÛBİHAR DERNEĞİ ANADİL GÜNÜ’NÜ KUTLADI
- 071,5 AYDA 2 MİLYONU AŞKIN YOLCU TAŞINDI
- 08“BUGÜN İHTİYACIMIZ OLAN AYRIŞMA DEĞİL DAYANIŞMADIR”
- 09RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 3 KİŞİ TUTUKLANDI
- 10AK PARTİ'DE “İFTARA 5 KALA” DAYANIŞMASI
- 11YILMAZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ
- 12Zehir taciri Batman'a girmeden yakalandı
- 13ÇİFTÇİ: YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPIN
- 14“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 15Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?




Henüz Yorum yok