TÜMSİAD Başkanı Biçici güven tazeledi
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şubesi 5. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek listeyle yapılan Genel Kurulda mevcut Başkan Kamil Biçici, yeniden şube başkanlığına seçildi.
Şube binasında yapılan Genel Kurula, TÜMSİAD Şube Başkanı Kamil Biçici, yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı.
Kongrede açıklama yapan Kamil Biçici, hedeflerinden sapmadan çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Öncelikle bu göreve tekrar beni seçme teveccühünde bulunan üyelerimize şükranlarımı sunarım. TÜMSİAD 2005 yılından kurulduğu günden bugüne kadar çok yol kat etmiştir. Batman'da da 2011 yılından bu yana Genel Merkezle istişare halinde olarak tüzüğü doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmüştür. İnanç ve ilkelerinden taviz vermeden vizyon ve misyonu gereği yerel ve evrensel değerler sahip, azim ve kararlılıkla bütün insanlığa hizmet eden, dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, gelişim açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan, dünyadaki ve tüm ülkelerde Türkiye'yi marka haline getirecek iş adamları kuşağı oluşturma hedefinden sapmadan çalışmalarını sürdürmüştür." dedi.
Konuşmasının devamında Biçici, şunları söyledi: "TÜMSİAD Türkiye'de KOBİ'lerin en büyük temsilcisi haline gelmiş olup, ekonominin belirleyici unsurlarından biri olan KOBİ'lerin sesi ve sözü olarak kurumsallaşmalarına önemli ölçüde katkı sağlamıştır. TÜMSİAD'ın köklü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, kente yol gösterici vazifesini bir adım ileri taşıyarak, gönül birliği içerisinde hep birlikte yolumuzda ilerleyeceğiz."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 02KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 03MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 04YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 05BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 06ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 07BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 08KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 09AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 11YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ
- 12RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 13İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 14BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 15Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”




Henüz Yorum yok