Batman'da “Akademik başarı ve spor elele” programı düzenlendi
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İl Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen “Akademik Başarı ve Spor Elele” programına Batman Valisi Ahmet Deniz de katıldı.
Batman Valiliği tarafından başlatılan eğitimde kalkınma hamlesinin bir ayağı olan sportif faaliyetlerin tanıtımı ve geliştirilmesi için yapılacak çalışmaların ele alınıp değerlendirildiği toplantıya; Vali Deniz’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, kamu kurum yöneticileri ve Batman'da görev yapan beden eğitimi öğretmenleri katıldı.
Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Vali Ahmet Deniz, birer konuşma yaptılar.
Toplantıda öğretmenlere hitap eden Vali Deniz, Batman’da göreve başladığı günden itibaren yoğun bir çaba ve gayretle çalıştıklarını belirterek, “Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar” projesi sayesinde Batman'ın eğitim başarısının artırılması amaçlandığını ifade etti.
Akademik eğitimin değerler eğitimi ile taçlandırılması gerektiğini belirten Vali Deniz, “Yanlış kişiler tarafından yanlış eğitim verildiği zaman, ülkesine tankla, tüfekle saldıran hainlere dönüşebiliyor. Burada hepimize düşen görev vatansever bireyler yetiştirmektir. Özelikle öğretmenlerimize bu konuda çok önemli görevler düşmektedir. Akademik başarıyı, sporla bütünleştirdiğimiz zaman başarı kaçınılmaz olur. Bu şehrin sporla anılmasını istiyorum. Çocuklarımıza spor kültürü kazandıralım. Yeteneği olan çocuklarımızı keşfedip, bu yetenekleri ilimize kazandıralım. Son süreçte Belediye tarafından birçok mahallede spor altyapısı çalışmaları yapılıyor. Bunlar çok önemli adımlar. Benim istediğim şey sporda belli branşlarda şehirde bir altyapının oluşturulması ve yürütülen faaliyetlerin kurumsallaşmasıdır. Bunları yapabilmenin yolu da özverili bir şekilde çalışmaktan geçiyor.” diye konuştu.
Eğitim faaliyetlerini çok önemsediklerini belirten Vali Deniz, devletin bütün imkanlarının eğitim için sefer edileceğini ifade ederek, sporla eğitimi birleştireceklerini belirtti.
Program İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Spor Kulübü’nün yürüttüğü faaliyetlerine ilişkin yapılan sunumla sona erdi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÇİFTÇİ: YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPIN
- 02“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 03Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 04TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 05ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 06KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 07HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 08“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 09BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 10Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1145 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 12BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 137 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 14REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 15NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET




Henüz Yorum yok