BESO’DAN ALİKANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetimi, şehrin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Alikanlılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Alikanlılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Orhan Erin ve yönetimini ziyaret etti. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, derneğin yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel faaliyetler hakkında detaylı bilgiler alındı.
ESNAFIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
Ziyaretin ana gündem maddelerinden birini Batman esnafının son dönemde yaşadığı ekonomik sıkıntılar oluşturdu. Kentteki güncel konuların değerlendirildiği toplantıda; esnafın maliyet artışları, ticaret hacminin genişletilmesi ve yerel ekonominin canlandırılması adına atılabilecek adımlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
“ÇÖZÜM İÇİN ORTAK AKIL ŞART”
Başkan Mehmet Sıddık Çiftçi, ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede esnafın yaşadığı sorunların çözümü için sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog halinde olmanın önemine değindi. Sorunların tespiti kadar çözüm önerilerinin de istişare edildiği görüşmede, Batman’ın kalkınması için kurumlar arası dayanışmanın süreceği vurgulandı.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi. Alikanlılar Derneği Başkanı Orhan Erin ve yönetiminin gösterdiği misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çiftçi, Batman için ortak projelerde buluşma mesajı verdi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01FATMA ŞAHİN’DEN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET
- 02PARK AYDINLATMA SİSTEMLERİ GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR
- 0335 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 04TEMİZLİK KAMPANYASI 3 MAHALLEDE DEVAM ETTİ
- 05Beşiri’de 14 Engelliye Akülü Sandalye Desteği
- 06CANSUYU DERNEĞİ’NDEN RAMAZAN ÖNCESİ 400 AİLEYE YARDIM
- 07HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ DUALARLA AÇILDI
- 08NASIROĞLU’NDAN ZİYARET TURU
- 09Gazeteciler Derneği’nde Hatice Türkan dönemi başladı
- 10KAHVECİLER VE KIRAATHANECİLER ODASINDA YENİ DÖNEM
- 11BATMAN'A 301 MİLYON TL'LİK YATIRIM DESTEĞİ
- 12Esnafa ramazan çağrısı
- 13Murat Soner ile “Dizimde Oynar Mısın?” 17 Şubat’ta Batman’da Seyirciyle Buluşuyor!
- 14BOĞAZİÇİ TEKNOPARK’TAN BATMAN’DA İLK DEMO DAY
- 15EKREMOĞLU, ''ESNAFA YÜZ MİLYONLARCA KREDİ VERDİK''




Henüz Yorum yok