"En büyük darbeyi 28 Şubat'ta yedik"
Kimilerinin 28 Şubat sürecinden sonra oluşan inanç eğitimi boşluğundan istifade edip gençleri inançsız bir mayayla mayaladığını belirten TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Herhalde en büyük darbeyi oradan yedik." dedi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda TÜGVA’nın düzenlediği "Gençlik Buluşmaları" etkinliğine katıldı.
Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, kimilerinin 28 Şubat sürecinden sonra oluşan inanç eğitimi boşluğundan istifade edip gençleri inançsız bir mayayla mayaladığını belirterek, "Herhalde en büyük darbeyi oradan yedik." dedi.
AK Parti'nin 16 yıllık iktidar sürecini anlatan Erdoğan, "Son 16 yılda AK Parti'nin oylarının düştüğü ve HDP'nin oylarının yükseldiği bu süreci hem görüyorum hem Cumhurbaşkanımızın bu bölgeyle ilgili, bu bölgenin insanı ile ilgili hissiyatını yakından biliyorum. Buna rağmen bunun nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum. Bunu insanlara da söylüyorum. Çok garip hikâyeler de dinledim. Kimisi kulağına fısıldanan yalanlara inanmış, kimisi maalesef 28 Şubat sürecinden sonra oluşan inanç eğitimi boşluğundan istifade edip gençleri inançsız bir mayayla mayalamış. Herhalde en büyük darbeyi oradan yedik. İslam dinini hakkıyla öğrenen bir gencin ırkçılığa meyletmesi zorlaşır." dedi.
Konuşmasında, 28 Şubat askeri darbesine değinen Erdoğan, 28 Şubat darbesiyle ibadethanelerin kapatılması, Kur'an kurslarının yasaklanmasıyla milletin değerlerini yok etmeye çalıştıklarını kaydetti.
Erdoğan, "O boşlukta işte emperyalistlerin maşası haline gelmiş örgüt ve onların uzantıları geçlerimizin kafalarının içinde oynadılar, onları kandırdılar. Dünya bugün çok karışık bir vaziyettedir. Üçüncü dünya savaşı patlak verse kimse şaşırmayacak. Böyle bir zamanda bizim birliğe ihtiyacımız var. Bizi millet yapan o değerlere ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.
15 Temmuz ABD destekli darbe girişimi ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Bu millet 15 Temmuz'da gösterdi ki sınıf atlamış. 15 Temmuz gecesi millet 'Benim liderim o tankın, tüfeğin karşısına çıkar. O zaman ben de çıkmalıyım.' diye düşünüyordu. Türkiye'de hangi diğer siyasetçi bunu yapacak duruşa ve cesarete sahip?" açıklamasında bulundu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÇİFTÇİ: YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPIN
- 02“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 03Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 04TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 05ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 06KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 07HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 08“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 09BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 10Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1145 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 12BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 137 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 14REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 15NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET




Henüz Yorum yok