EMEKLİ TOKİ'DE TAZİYE EVİ AÇILDI
Vali Canalp “Taziye evleri büyük ihtiyaç”
Kardelen mahallesinde yapımı tamamlanan H. Fehime Ekinci taziye evinin açılışında konuşan Vali Ekrem Canalp, Doğu ve Güneydoğu’da en büyük ihtiyaçlardan bir tanesinin taziye evleri olduğunu ifade etti.
KARDELEN MAHALLESİNE TAZİYE EVİ…
Batman’da Kardelen mahallesi sakinlerinin taziye evi talebi için Batman Belediyesi, Batman Valiliği, İl Özel İdaresi ile Hacı Abdurrahman Ekinci Vakfı arasında imzalanan protokolün ardından Hacı Abdurrahman Ekinci Vakfı tarafından üstlenilen H. Fehime Ekinci taziye evi vatandaşların hizmetine sunuldu. Kardelen mahallesinin taziye evi ihtiyacını karşılayan Batman Belediyesi, 2 bin 784 metrekarelik alanda 400 metrekarelik inşaat alanı ve 350 kişilik kapasitedeki taziye evini hizmete sundu. Taziye evinin çevre düzenlemesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, iç tefrişatı da Mezarlıklar Müdürlüğü’nce karşılandı.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
Doğu ve Güneydoğu’da en büyük ihtiyaçlardan bir tanesinin taziye evleri olduğunu belirten Vali Ekrem Canalp, “Taziye evleri sadece insanlarımız vefat ettikten sonra bu şekildeki taziye evi hizmeti sunmuyor aslında. Pek çok şekilde insanların topluca, beraberce bir araya gelmiş olduğu pek çok hizmet de bu taziye evlerinde yürütülüyor. Mahallenin de beraberce bir araya gelmiş olduğu birçok aktivite de gene taziye evlerimiz içerisinde yapılabiliyor. Bu şekildeki hayır yapan bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DİYARBAKIR-BATMAN YOLUNDA HEDEF 2026 SONU
- 02DEV PARKTA İLK ETAP YÜZDE 58 TAMAMLANDI
- 03KLİMALI DURAKLAR HİZMETE HAZIRLANIYOR
- 04122 KİLODAN FAZLA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
- 05KARATAŞ “BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜÇLENEREK DEVAM ETMELİ”
- 06“DOĞRU HABERCİLİK DEMOKRASİNİN TEMİNATIDIR”
- 07“İLKELİ HABERCİLİK TOPLUMUN GÜVENCESİDİR”
- 08O BULVAR YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR
- 09ANALİG ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BATMAN ZİRVEDE
- 10PETROLSPOR, PENDİKSPOR’A HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUP
- 11BATMANLI ANTRENÖR ABDULLAH BAYRAM’A MİLLİ GÖREV
- 12HAVALİMANINDA İKLİMLENDİRME SİSTEMİ YENİLENDİ
- 13“DEVLETİN DİREĞİ MEMURDUR, EMEĞİMİZİ HEDEF ALANLAR HADDİNİ BİLSİN”
- 1429 BİN 797 İŞARETLEME UYGULAMASI YAPILDI
- 15BATSO'DA ADAY SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok