VALİ SAHADAN AYRILMIYOR
“BATMAN'I BÜYÜKŞEHİRE HAZIRLIYORUZ”
Batman'a atandığı günden bu yana kent merkezi, ilçeler, köyler ve kırsaldaki ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
Batman'a atandığı günden bu yana kent merkezi, ilçeler, köyler ve kırsaldaki ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Hafta sonu tatilini sahada geçiren Vali Ekrem Canalp, Cumartesi ve Pazar günü 18 yatırımın açılışını gerçekleştirdi. Hafta sonunda yapılan açılışlara Vali Canalp'a Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
“BATMAN'I BÜYÜKŞEHİRE HAZIRLIYORUZ”
Hafta sonunda Gültepe, Çamlıtepe, Tılmerç, Çay, Petrol, Körük, Huzur ve Güneykent, mahallelerinde yapılan parkların yanı sıra Batman çayı kenarındaki İstiklal Parkının resmi açılını gerçekleştiren Batman Valisi Ekrem Canalp, yeşil alan ve parkların kentin akciğeri konumuna geldiğini ifade etti. Kanatlı Köyünde 232 dönüm alanda yeni kent mezarlığı temel atma töreninde konuşan Vali Canalp, “Batman'ı Büyükşehir'e hazırlıyoruz” dedi. Vali Canalp, ''Kentin geleceğini inşa etmek için bu adımlarla hedefimize gün geçtikçe yaklaşıyoruz. Önümüzdeki on yılların mezarlık ihtiyacını karşılayacak 232 dönümlük alanda cami, taziye evi, gasilhane gibi tesisler yer alacak'' diye konuştu. İftar programı için Hasankeyf ilçesine giden Vali Canalp, eşi Dr. Ayten Canalp ile birlikte İlçe Kaymakamlığının düzenlediği programda şehit ve gazi aileleri, vatandaşlar ile kamu görevlileriyle birlikte iftar açtı. Öte yandan Vali Canalp, programın ardından Batman Belediyesi tarafından Hasankeyf ilçesinde yapılan sokak aydınlatma çalışmalarını inceledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DİYARBAKIR-BATMAN YOLUNDA HEDEF 2026 SONU
- 02DEV PARKTA İLK ETAP YÜZDE 58 TAMAMLANDI
- 03KLİMALI DURAKLAR HİZMETE HAZIRLANIYOR
- 04122 KİLODAN FAZLA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
- 05KARATAŞ “BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜÇLENEREK DEVAM ETMELİ”
- 06“DOĞRU HABERCİLİK DEMOKRASİNİN TEMİNATIDIR”
- 07“İLKELİ HABERCİLİK TOPLUMUN GÜVENCESİDİR”
- 08O BULVAR YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR
- 09ANALİG ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BATMAN ZİRVEDE
- 10PETROLSPOR, PENDİKSPOR’A HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUP
- 11BATMANLI ANTRENÖR ABDULLAH BAYRAM’A MİLLİ GÖREV
- 12HAVALİMANINDA İKLİMLENDİRME SİSTEMİ YENİLENDİ
- 13“DEVLETİN DİREĞİ MEMURDUR, EMEĞİMİZİ HEDEF ALANLAR HADDİNİ BİLSİN”
- 1429 BİN 797 İŞARETLEME UYGULAMASI YAPILDI
- 15BATSO'DA ADAY SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok