BESO İFTAR YEMEĞİ VERDİ
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Batman Umut Kervanı aracılığıyla depremzede, muhtaç ve yetimlere yönelik 800 kişiye iftar yemeği verdi.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve yönetim kurulu üyeleri, Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün düzenli olarak 800 kişiye iftar yemeği veren Batman Umut Kervanı ile iş birliği yaparak 800 kişiye iftar yemeği verdi. Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, , "Ramazan’ın başından beri her gün kurduğumuz iftar çadırını bugün de kurduk. Allah, hayırseverlerimizden razı olsun. Bugünkü iftarımızın sponsorluğunu Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri yapıyor. Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün yaklaşık 800 kişiye burada iftar yemeği veriyoruz. Şehrimizin yoksullarını, yetimlerini, ihtiyaç sahiplerini, depremzedelerini iftar çadırımızda ağırlıyoruz. Bugün buna vesile olan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Mehmet Sıddık Çiftçi’ye ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Ramazan’ın ilk gününden beri çalışmalarımız devam ediyor ve Ramazan’ın sonuna kadar da devam edecek. Bu anlamda hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ve katkılarını bekliyoruz" dedi.
Umut Kervanı’nın yaptığı yardım faaliyetleriyle kendini kanıtlamış ve marka bir yardım kuruluşu olduğunu söyleyen Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ise yaptığı açıklamada; “Hayırlı hizmetlerine şahit olduğumuz Umut Kervanı’nın bir günlük iftar yemeğinin sponsoru olarak bizler karşılamak istedik. Böylelikle Batman Umut Kervanı aracılığıyla depremzede, muhtaç ve yetimlerin yüzünü güldürmek ve aynı zamanda geçen yıl bu vakitte hayata veda eden yönetim kurulu üyemiz rahmetli Hacı Tahsin Kanat’ın da hatıratı olsun istedik. Özellikle Umut Kervan'ına çok teşekkür ediyoruz. Yaptığı yardım faaliyetleriyle kendini kanıtlamış marka olmuş bir yardım kuruluşu. Hizmet eden her bir çalışanı ve gönüllüsünü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN TURİZMDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR
- 02MÜFTÜ DURMUŞ: HACI OLMAK DEĞİL, HACI KALMAK ÖNEMLİ
- 03BATMAN MERKEZLİ DEV BAHİS OPERASYONU
- 04KAYMAKAM ÖZTAŞ, GERCÜŞ’TE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
- 05PETROL CİTY AVM’DE RAMAZAN COŞKUSU
- 0611 BİN 604 KİŞİ SÜRÜCÜ AKADEMİSİ’NDEN FAYDALANDI
- 07NASIROĞLU ÇİFTİNDEN RAMAZAN ZİYARETLERİ
- 08BATMAN SPOR LİSESİ KIZ HENTBOL TAKIMI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 09VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 10ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 11324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 12DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM
- 13GERCÜŞ’TE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
- 14NASIROĞLU’NDAN RAMAZAN’DA HASTA ZİYARETİ
- 15MİNİK YÜREKLERDEN GAZZE’YE UMUT




Henüz Yorum yok