ÖZ BELEDİYE-İŞ’TEN KIŞ MESAİSİNDEKİ İŞÇİLERE DESTEK MESAJI
Öz Belediye-İş Sendikası, kış şartlarının ağırlaştığı bu günlerde Batman Belediyesi’nde gece gündüz demeden görev yapan belediye işçilerine yönelik dayanışma mesajı yayımladı.
''SAHADAYIZ, İŞÇİNİN YANINDAYIZ''
Öz Belediye-İş Sendikası Batman Şube Başkanı Salih Direk, yaptığı açıklamada özellikle karla mücadele çalışmalarında büyük fedakârlık gösteren Temizlik İşleri personeli başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarının, kentin görünmeyen emekçileri olduğunu vurguladı. Direk açıklamasında, “Öz Belediye-İş Sendikası olarak Batman Belediyesi’nde görev yapan emekçi kardeşlerimizin yanındayız. Kışın tüm zorluklarına rağmen şehrin temizliği, ulaşımı ve altyapısı gibi hayati alanlarda büyük bir özveriyle çalışan tüm emekçilerimize selam olsun. Sizler bu şehrin görünmeyen, yeri doldurulamaz kahramanlarısınız” ifadelerini kullandı. Sendika, yalnızca masa başında değil, tüm çalışma alanlarında işçilerle birlikte hareket ettiklerini belirterek, emekçilerin sosyal ve ekonomik haklarının geliştirilmesi için mücadelenin sürdüğünü kaydetti.
MESAİ SAHASINDA DAYANIŞMA
Açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin kar temizleme çalışmalarına sahada bizzat katılarak işçilere eşlik etmesinin memnuniyetle karşılandığı belirtildi. Bu duruma ilişkin değerlendirmede, “Karla mücadele eden işçilerimizin arasında olmak ve emeğe ortak olmak, emeğe verilen en anlamlı değerdir. Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimizin sahada işçi kardeşlerimizin yanında yer almasını takdirle karşılıyoruz. Bu dayanışma tüm çalışanlarımız açısından son derece kıymetlidir” denildi. Öz Belediye-İş Sendikası, bu dayanışmanın kalıcı sosyal ve ekonomik kazanımlara dönüşmesi gerektiğini vurgulayarak, daha iyi çalışma koşulları için mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Okullar Pazartesi Gününe Hazır
- 02YEMEK MİKTARI YÜZDE 50 ARTIRILDI
- 03504 PERSONEL İLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
- 04ESNAF72.COM – BATMAN ALIŞVERİŞ PLATFORMU
- 05Şansi: Batman’da 3 Bin 810 Aile İçin Kura Günü 7 Ocak
- 06KÖY YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 07Başkan Kaplan’dan İş Yeri Mülkiyet Sahiplerine Çağrı. Yeni Yılda Kira Artışları Makul Düzeyde Yapılsın.
- 08KENT GENELİNDE BUZ SARKITLARINA MÜDAHALE
- 09ZİNCİRLER SAHNEDE KIRILACAK
- 10KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 11HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 12KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 13Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 14KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 15BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI




Henüz Yorum yok