ÜNİVERSİTE'DEN ARAMA KURTARMA DESTEĞİ
BATMAN ÜNİVERSİTE'İNDEN ARAMA KURTARMA DESTEĞİ
Batman Üniversitesi Deprem Bölgesindeki Arama Kurtarma Çalışmalarına Destek Veriyor
Batman Üniversitesine ait kepçe ile kepçe operatörü personel Mehmet Kaplan, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından arama kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla depremin etkilediği illerden olan Adıyaman’da görevlendirildi.

Rektör Demir: “Gördüğümüz Bu Yardımlaşma Ruhu, Ülkemizin İçinde Bulunduğu Bu Zor Günlerin Atlatabilmesini de Sağlayacak Olan Birliktelik Ruhudur”
Kepçe operatörü Mehmet Kaplan’dan alınan bilgiler üzerine açıklama yapan Rektör Prof. Dr. İdris Demir, arama kurtarma çalışmalarında görevlendirilen kepçe ve operatörünün yapacağı çalışmaların, enkaz altındaki vatandaşlarımızın kurtarılmasına vesile olması dileklerinde bulundu. Batman Üniversitesinin tüm birimleri, personeli ve öğrencisiyle deprem bölgesine yardımların ulaşması için seferber olduğunu dile getiren Rektör Demir açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderebilmesine daha fazla destek sunabilmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Üniversitemiz tarafından ayni yardımlar toplanmaya devam ediyor. Üniversitemiz bünyesinde toplanan yardımlar, AFAD tarafından belirlenen acil ihtiyaç listesine göre ayrılıyor ve AFAD ile koordineli biçimde deprem bölgesine gönderiliyor. Yardım çağrısı yaptığımız andan itibaren tüm personelimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız yardım için akın akın koştular. Gördüğümüz bu yardımlaşma ruhu, ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerin atlatabilmesini de sağlayacak olan birliktelik ruhudur. Duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Bir daha böyle bir acıyla sınanmamamız temennisiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 02Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 03JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 04BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 05BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 06BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 07KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 08BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 09Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor
- 10VALİ CANALP: BATMAN HER ALANDA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ
- 11BATMAN GELECEĞE UMUTLA YÜRÜYOR
- 12TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ
- 13ÖZEL ÖĞRENCİLERE MORAL ETKİNLİĞİ
- 14ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
- 15MÜSİAD Batman Van Zirvesinde




Henüz Yorum yok