İNTERNET KAFELERE SIKI DENETİM

İnternet Kafelerin Yüzde 90'ı Kapatıldı

Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kent merkezinde faaliyet gösteren 600 civarındaki internet cafenin yüzde 90'ının kapatıldığını söyledi.  
 
22. Mahalle buluşmasında Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Belediyesi Başkan Vekili Yatdımcıları Muzaffer Özkan, Adnan Yürük, Ali Osaman Bilgili ve Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç Bahçelievler sakinlerinden mahalle sorun ve eksiklerini dinlediler.   
 
 
 
Bahçelievle Mahallesi sakinlerinde bir vatandaşın, internet kafelerin daha sık denetlenmesini istiyoruz. İnternet kafelerde yasa dışı işlerin yapıldığını ve bunlar mahalle gençlerini olumsuz etkiliyor diye sorması üzerine, Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kent merkezinde faaliyet gösteren 600 civarındaki internet kafenin yüzde 90'ının kapatıldığını söyledi.
 
 
Bahçelievler mahallesindeki buluşmalarına katılan İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, vatandaşların okul ve sokaktaki güvenlik isteklerine açıklık getirdi. İl Emniyet Müdürü Kıraç, ''Kent merkezindeki bir çok okulumuzun önü çocuk şube ekiplerince kontrol altında. Daha önce bu mahallede bulunan bazı metruk evler tamamen yıktırıldı. Mahalledeki mobese kameralar sayesinde buradaki ipsiz, sapsız kişiler pek kalmadı. Batman genelinde 600 civarında internet kafe bulunmaktaydı. Bunların çoğu ruhsatsızdı. Buralarda iddia, bahis ve illegal işler yapılmaktaydı. Kent merkezinde bulunan 600 internet cafeden şu an sadece 50'si hizmet vermekte. Bunlarda sıkı takibimizde'' şeklinde konuştu.
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler