
İNTERNET KAFELERE SIKI DENETİM
İnternet Kafelerin Yüzde 90'ı Kapatıldı
Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kent merkezinde faaliyet gösteren 600 civarındaki internet cafenin yüzde 90'ının kapatıldığını söyledi.
22. Mahalle buluşmasında Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Belediyesi Başkan Vekili Yatdımcıları Muzaffer Özkan, Adnan Yürük, Ali Osaman Bilgili ve Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç Bahçelievler sakinlerinden mahalle sorun ve eksiklerini dinlediler.
.jpg)
Bahçelievle Mahallesi sakinlerinde bir vatandaşın, internet kafelerin daha sık denetlenmesini istiyoruz. İnternet kafelerde yasa dışı işlerin yapıldığını ve bunlar mahalle gençlerini olumsuz etkiliyor diye sorması üzerine, Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kent merkezinde faaliyet gösteren 600 civarındaki internet kafenin yüzde 90'ının kapatıldığını söyledi.
.jpg)
Bahçelievler mahallesindeki buluşmalarına katılan İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, vatandaşların okul ve sokaktaki güvenlik isteklerine açıklık getirdi. İl Emniyet Müdürü Kıraç, ''Kent merkezindeki bir çok okulumuzun önü çocuk şube ekiplerince kontrol altında. Daha önce bu mahallede bulunan bazı metruk evler tamamen yıktırıldı. Mahalledeki mobese kameralar sayesinde buradaki ipsiz, sapsız kişiler pek kalmadı. Batman genelinde 600 civarında internet kafe bulunmaktaydı. Bunların çoğu ruhsatsızdı. Buralarda iddia, bahis ve illegal işler yapılmaktaydı. Kent merkezinde bulunan 600 internet cafeden şu an sadece 50'si hizmet vermekte. Bunlarda sıkı takibimizde'' şeklinde konuştu.
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 02BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 03İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 04GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
- 05POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
- 06ÇAMLITEPE’DE MAYTAP YANGINI
- 07BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI
- 0815 TEMMUZ BATMAN’DA COŞKUYLA ANILDI
- 09İZMİR SUNEXPRESS SEFERLERİ BAŞLADI
- 10“HEDEFİMİZ TOPRAĞI SUYLA VE ÜRETİMLE BULUŞTURMAK”
- 11ÇEVRE YOLUNA 12.600 METRELİK ALTYAPI DÖŞENECEK
- 12Kürtçe müzik dinleyen aileye destek açıklaması
- 13PETROLSPORLU ATLETLER AVRUPA U-23 ŞAMPİYONASINA KATILACAK
- 14Batman’da TPAO petrol kuyusunda yangın çıktı
- 1515 TEMMUZ RUHU BATMAN’DA YAŞATILACAK
Henüz Yorum yok