‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imzalandı
Batman İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Batman Üniversitesi Rektörlüğü arasında ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imzalandı.
Batman Üniversitesi Merkez Kampüsünde gerçekleşen ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imza törenine Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulvahap Hınç katıldı.
Batman ilinde Mesleki ve Teknik Eğitimin niteliğini arttırmayı, eğitim hizmetlerini geliştirmeyi ve yaygınlaştırmayı amaçlayan ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’nü Rektör Uluçam ve Milli Eğitim Müdürü Kurtaran imzalayarak, protokolün hayırlı olması dileğinde bulundular.
Bilim ve teknolojideki gelişmelerin, eğitim alanında da hızlı bir şekilde sürdüğünü belirten Kurtaran, “Bu yenilikler, eğitimcilerin yeni bilgi ve teknolojileri öğrenmelerini, bu konularda yetiştirilmelerini zorunlu kılmaktadır. Mesleki ve teknik eğitim okullarımızın nitelikli işgücü yetiştirebilmeleri ve işgücü kalitesini arttırmaları ancak öğretmenlerin teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeleriyle mümkündür. İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ile Batman Üniversitesinin ilgili fakülte ve yüksekokulları ile Mesleki ve Teknik Eğitim okullarında görev yapan atölye ve laboratuvar öğretmenlerimizin hizmet içi eğitimleri hususunda işbirliği yapmaları önem arz etmektedir. Mesleki ve Teknik Eğitim alanlarındaki hizmet kurumlarımız ile yükseköğretim kurumlarının hizmet içi eğitimde iş birliği yapmaları Batman İlinde eğitimin niteliğini arttıracak, eğitim hizmetlerini geliştirecek ve bu hizmetlerin yaygınlaşmasını sağlayacaktır.” dedi.
‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imza töreninde kısa bir konuşma yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam; “Batman Üniversitesi olarak Batman’a bilim ve teknoloji alanında her türlü katkıyı sunmaya her zaman hazırız. Bugün Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile imzaladığımız bu protokolün gençlerimize, eğitimci arkadaşlara, Batman’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.
‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ kapsamında, Batman’daki mesleki ve teknik eğitim okullarında görev yapan 24 farklı alanda toplam 199 öğretmen, hizmet içi eğitime alınacak.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 02MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 03OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 04ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 05Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 06“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 07PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 08OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 09BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 10KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 11BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 12PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
- 13Final Fest 5 Batman’da Coşkuyla Gerçekleşti
- 14ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 15Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”




Henüz Yorum yok