Genç iş adamlarından örnek davranış
Geçtiğimiz gün Hacı Talat Camii, Hayber Camii ve Hüseyniye Kız Kur 'an Kursundaki öğrencileri ziyaret edip ikramda bulunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genç MÜSİAD Batman Şubesi yönetim kurulu üyeleri, her hafta düzenli olarak öğrencilere ziyarette bulunmaya devam ediyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Genç MÜSİAD Batman Şube Başkanı Abdulkadir Şeker, öğrencileri bir sonraki dönem için tekrar teşvik etmek ve yeni öğrencilerin Kur’an kurslarına katılımının sağlanması için “Bu Yaz Camideyim” projesiyle öğrencilerin tatlı bir rekabet içerisine gireceklerini söyledi.
Camilerde Kur’an dersi gören öğrenciler arasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verileceğini aktaran Şeker, “Bu Yaz Camideyim projesi ile genç kardeşlerimizi camilerimizde Kur’an dersi almaya teşvik etmeye çalışıyoruz. Geçen sene bir camide 150 öğrenci kardeşimizle gerçekleştirdiğimiz projemizi bu sene 3 camide 500’e yakın öğrenci kardeşimizle yapıyoruz. Tatlı bir rekabet ve teşvik için geçen sene olduğu gibi bu sene de öğrencilerimiz arasında dereceye girenlere ödüllerimiz olacaktır. Geçtiğimiz gün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte öğrenci kardeşlerimizi ziyaret edip ikramlarda bulunduk. İnşallah kurs süresinde her hafta öğrenci kardeşlerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Projemizi 2 senedir gerçekleştiriyoruz ve Rabbim kısmet ederse bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 02KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 03“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 04BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 05Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 06VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 07TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 08BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 09BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 10SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 11VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 12PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 13NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 14MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 15İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI




Henüz Yorum yok