GENÇLİK OKULLARA ÇIKARMA YAPIYOR
GENÇLİK OKULLARA ÇIKARMA YAPIYOR
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 19 Mayıs ve Petrolkent Gençlik Merkezleri, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasıyla, tanıtım amaçlı okulları gezmeye başladı.
Ziyaret edilen ilköğretim ve liselerde öğrencilere gençliğin çalışmaları, projeleri, aktiviteleri, sosyal çalışmaları, toplumsal girişimleri ve bütün faaliyetleri hakkında bilgi veriliyor.
30 OKUL ZİYARET EDİLDİ
Şu ana kadar yaklaşık 30 okulu ziyaret ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, hedeflerinin kısa zamanda tüm okulları gezmek olduğunu söyledi. İl Müdürü Özperk; “Gençler bizim geleceğimizdir. Onları önemsiyor ve destekliyoruz. Gençlik merkezlerimiz bütün imkânlarıyla gençlerimizin hizmetindedir. 19 Mayıs’ta 2, Petrolkent Gençlik Merkezimizle beraber 3 adet merkezimizle hizmetteyiz. Kısa zamanda merkez okullarımızı bitirip, ilçe ve köy okullarımızı da ziyaret edeceğiz. Arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Gençlik sadece merkezlerinde değil, her yerde olacaklar.” diye konuştu. Özperk ayrıca tüm gençleri boş zamanlarında gençlik merkezlerine beklediklerini de sözlerine ekledi. Okul ziyaretlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgar, 19 Mayıs Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş, Gençlik liderleri ve gönüllü gençlerde eşlik etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da 830 ibadethane temizleniyor
- 02UMRE ÖDÜLLÜ BÜYÜK BAŞARI
- 03OKUL VE PARKLARA YENİ OYUN GRUPLARI
- 04KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ!
- 05SAFRAN KADIN KOROSU'NDAN BAHAR KONSERİ
- 06ANKARA'DA BATMAN İÇİN KRİTİK BÜTÇE ZİRVESİ
- 07İLAÇ ERİŞİMİNDE SORUNLAR YAŞANIYOR
- 08MAVİ-YEŞİL’DE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
- 09YILMAZ’DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI
- 10KOCALAR’DA 9,5 KİLOMETRELİK ASFALT ONARIMI TAMAMLANDI
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI “BANKALARIN POS KOMİSYONLARINA ÜST SINIR GETİRİLSİN”
- 12KENTİN YEŞİL ALANLARI BAŞTAN SONA ELDEN GEÇİRİLİYOR
- 13HEM İL BİRİNCİSİ HEM TÜRKİYE 9’UNCUSU!
- 14BATMAN GÜÇLÜ AİLE YAPISINDA İLK 3'TE
- 15BATMAN-ŞIRNAK ROTASI DÜNYAYA AÇILIYOR




Henüz Yorum yok