İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
31 Ağustos 2026, Pazartesi Batman 34° Öğle 12:21 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete

Objektif Gazetesi 10. Yılında

Objektif gazetesi olarak 9. yayın yılımızı geride bırakarak, 10. yayın yılına girdik. 1896. sayımızı sizlerle buluşturduk. 10. yıl dönümümüz için planladığımız etkinliklerimiz vardı.

Yüksel Çiftçi
Yüksel Çiftçi 02.03.2023 22:20 49.334

Objektif gazetesi olarak 9. yayın yılımızı geride bırakarak, 10. yayın yılına girdik. 1896. sayımızı sizlerle buluşturduk.

10. yıl dönümümüz için planladığımız etkinliklerimiz vardı. Ama hepimizin malumu olan büyük bir felaket yaşadık. 6 Şubat 2023 tarihinde saat 04.17’de Kahramanmaraş- Pazarcık ve Elbistan merkezli peş peşe 7.7 ve7.6 şiddetindeki depremler 11 ilin adeta yıkılmasına neden oldu.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde büyük yıkım ve can kaybı yaşandı. Depremden etkilenen Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyrbakır, Elazığ ve Malatya’da yaşanan yıkıcı depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 45 Bin 89’a yükseldi. Yaşanan depremde Batman ilimizde etkiendi. Binalar ciddi şekilde sallandı. 4’ü ağır 40’a yakın bina hasar gördü. Batman’da da depremin ilk günlerinde insanlarımız evine girmeye cesaret edemedi. Geceyi arabalarında geçiren vatandaşlarımız olurken, köylerde yakınları olanlar yakın köylerde depremin ilk günlerini geçirdiler. 6 Şubat 2023’te ülkemizi yasa boğan asrın felaketi olarak adlandırılan deprem nedeniyle hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı depremzedelere şifalar temenni ediyorum.

3 Mart 2014 yılından bu yana herkese ve her kesime eşit mesafede durmayı ve objektif bakış açısını ilke edinerek sürdürdüğümüz yayın hayatında 9. Yılı geride bıraktık.Bugün 1896. sayımızı sizlere ulaştırdık. Bu süreçte değerli okurlarımız başta olmak üzere bizi destekleyen dostlarımıza ve değerli yazarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Objektif gazetesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın duygularını aktarmaya ve birlik, beraberliğimizin güçlenmesi için çalışmaya devam edecektir.

Gazetemizin yeni yayın dönemini kutlayan başta Batman Valisi olmak üzere tüm idarecilerimize, okurlarımıza, hemşehrilerimize ve meslektaşlarımıza canı gönülden teşekkürlerimi arz ediyorum.

Gerek gazetemiz gerekse Batman ve ülkemiz için daha aydınlık daha ümitvar daha başarılı, huzurlu ve sağlıklı bir gelecek temennisiyle…


Esen kalın.

Yorumlar

0 yorum