Özdemir'den 15 Temmuz Mesajı

Batman Milletvekili Ziver ÖZDEMİR 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin 5. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

15 Temmuz, milli iradenin vesayete, cesaretin ihanete, milletin hainlere karşı kazandığı büyük bir zaferin adıdır.

 

15 Temmuz 2016 tarihinde, ülke savunması için alınmış silahlarla ve yine kamuya ait her türlü imkanı kullanmak suretiyle darbe girişiminde bulunulmuştur. 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren hainler, Gazi Meclisimize saldırmış, yurttaşımızı şehit etmiş, ülkemize maddi ve manevi olarak büyük zarar vermişlerdir. Akıl ve vicdanlarını, karanlık bir zihniyete teslim eden bu güruh, milletimizin vicdanında en ağır şekilde mahkum edilmiştir.

 

O gece TSK ve diğer kurumlara sızan gözü dönmüş FETÖ hainleri, milletin tankını, uçağını, helikopterini ve silahını millete yönelterek kanlı darbe girişiminde bulunmuş ve 251 vatandaşımızın şehit, yüzlerce vatandaşımızın ise gazi olmasına sebep olmuştu.

 

Hain darbe girişimi ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin de aralarında olduğu çok sayıda kamu binası alçak FETÖ üyesi darbeciler tarafından hedef alınmış, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara çıkarak iradesine sahip çıkan insanların üzerine bombalar ve mermiler yağdırılmıştır. 

Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki Ak Parti’yi dize getiremeyeceğini anlayan FETÖ örgütü ile yurt içi ve yurt dışındaki destekçileri alçakça planlarını uygulayarak millettin canına, malına kast etmiş ve millet iradesini gasp etme girişiminde bulunmuştur.

 

Türkiye’nin bütün illerinde aklı selim vatandaşlar Kürt, Türk, Arap, Çerkez, Laz, Sağcı, Solcu, Alevi, Sunni demeden bu kalkışmaya tepki göstermiş ve ülke genelinde demokrasi nöbetlerine iştirak ederek iradelerinin gasp edilemeyeceğini göstermiştir.

 

15 Temmuz gecesi Türkiye’nin bütün illerinde cesareti ve kararlı duruşları ile hainlerin karşısında duran ve iradesine sahip çıkan halkımız bütün dünyaya gerekli mesajı vermiş ve ilham kaynağı olmuştur.

 

15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. Yıldönümünde meydanlarda halkımızla bir arada olarak bir kez daha dünyaya güçlü bir şekilde birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı vereceğiz.

 

Tüm Batmanlı hemşehrilerimi 15 Temmuz günü ilimizde gerçekleştirilecek olan programlara katılmaya davet ediyor, bu vesile ile hain darbe girişimine karşı iradesine sahip çıkmak isterken şehit edilen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum. Allah milletimize bir daha 15 Temmuz’ları yaşatmasın ” Dedi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler