Ak Parti'de Temayül Yoklaması Yapıldı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Türkiye'de ilk defa dijital ortamda yapılan temayül yoklaması Batman İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi.

e-Temayül Ak Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Abdurrahman Döğücügözetiminde yapıldı.

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen  ‘e temayül’ yoklamasına AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Bülbül, AK Parti İlçe Başkanları ve partililer katıldı. Yoğun ilgilinin olduğu e-Temayül’de, Batman merkezin yanı sıra, ilçe belediye başkan adaylığı için de oy kullanıldı.

Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olmak için AK Parti Batman İl Başkanlığına başvuran aday adaylarının da hazır bulunduğu elektronik Temayül yoklamasında, 54 aday adayı için 556 partili bilgisayardan oy kullandı. Aday adaylarının dışında da oy kullanılabilen e-Temayül yoklaması demokratik bir ortamda geçti.

e-Temayül ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Murat Güneştekin; “Bu yeni sistemle birlikte çok daha hızlı, etkin bir şekilde teşkilat yoklamalarımızı gerçekleştirmiş olacağız. AK Parti, her türlü yeniliği siyasi olarak teşkilatlarına sunmanın mutluluğunu yaşıyor. Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen e-temayül yoklamasının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler