TOKMAK: “ENGELSİZ BİR DÜNYA OLSUN”

TOKMAK: “ENGELSİZ BİR DÜNYA OLSUN”

Mil-Bayındır Sendikası Başkanı Nurettin Tokmak'ın 3 Aralık Dünya Engelliler günü mesajı,
 
TOKMAK: “ENGELSİZ BİR DÜNYA OLSUN”
 
MİL-Bayındır Sendikası Batman İl Başkanı Nurettin Tokmak, dünyadaki tüm engelli bireyler için farkındalık yaratılmasının gerektiğini söyledi. Başkan Tokmak, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: Engelleri aşmak bir inanç meselesidir. Başarının anahtarı öncelikle inanmaktır.
Başarılarıyla bizleri gururlandıran, azim ve kararlılıklarıyla hepimize ilham kaynağı olan engelli kardeşlerimize gerekli fırsat ve imkan sağlandığında engelliler, hayatın tüm alanlarında, sporda, sanatta, edebiyatta, siyasette, eğitimde, sivil toplumda, iş dünyasında; tüm zorluklara rağmen, sergiledikleri mücadele, gerçekten takdire şayandır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde alınan karar ile 3 Aralık 2008 tarihinde onaylanan “Engelli Kişilerin Hakları Sözleşmesi” engelli hakları açısından önemli bir aşama olmuştur.
MİL-Bayındır Sendikası olarak toplumun engellilik konusunda bilinçlendirilmesini ve engelli ailelerinin desteklenmesini hedefleyen bütün kampanya ve projeleri yürekten destekliyoruz ve engelsiz bir dünya için herkesi en üst düzeyde sorumluluk üstlenmeye davet ediyoruz.(Alican Atak)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler