İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
3 Kasım 2026, Salı Batman 14° Yatsı 18:40 USD 49,65 / EUR 55,60 / GBP 66,53
E-Gazete
Yaşam

KURT “BİRLİKTE KARAR VERECEK, BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ”

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimleri yaklaşırken, başkan adayı Ferdi Kurt öncülüğündeki toplumsal birliktelik grubu, 11 meslek grubunda seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Batman Objektif Haber 199
KURT “BİRLİKTE KARAR VERECEK, BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ”

Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde BATSO Başkan Adayı Ferdi Kurt öncülüğündeki Toplumsal Birliktelik Grubu, seçim çalışmalarını 11 meslek grubunda sürdürüyor.

“Toplumsal Birliktelikle Kalkınan Bir Batman İçin” sloganıyla çalışmalarını yürüten grup, yayımladığı açıklamada ortak akıl, dayanışma ve güçlü temsil vurgusu yaptı.

Açıklamada, Batman’ın ekonomik ve sosyal gelişiminin farklı sektörlerin ortak hedefler doğrultusunda hareket etmesiyle mümkün olacağı ifade edildi.

11 MESLEK GRUBUNDA ORTAK HAREKET

Ferdi Kurt ve ekibi, farklı sektörlerin beklenti ve taleplerini ortak bir zeminde buluşturmayı ve her meslek grubunun yönetimde söz sahibi olmasını hedeflediklerini belirtti.

Grup tarafından yapılan açıklamada, seçim sürecinde üyelerin menfaatleri, BATSO’nun kurumsal yapısı ve Batman iş dünyasının geleceğinin ön planda tutulacağı kaydedildi.

Seçim rekabetinin ayrışmaya dönüşmemesi gerektiği belirtilen açıklamada, farklı görüşlerin ortak hedeflerde buluşturulmasının önemine dikkat çekildi.

Ferdi Kurt başkanlığındaki Toplumsal Birliktelik Grubu, çalışmalarını “Birlikte karar verecek, birlikte yönetecek, birlikte büyüyeceğiz” mesajıyla sürdüreceğini bildirdi.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum