BOĞAZİÇİ TEKNOPARK’TAN BATMAN’DA İLK DEMO DAY
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteğiyle kurulan ve tamamen ücretsiz hizmet modeliyle faaliyet gösterecek olan Batman Girişim Ofisi, teknoloji tabanlı girişimlere gelişim alanı sunmayı hedefliyor.
Demo Day kapsamında, Boğaziçi Teknopark bünyesinde yer almak isteyen girişimciler projelerini jüriye sundu. Yoğun katılımın olduğu programda yenilikçi fikirler değerlendirilirken, başarılı projeler ödüllendirildi. Etkinliğin açılış konuşmasını Boğaziçi Teknopark Genel Müdürü Dr. Cem Duran yaptı. Duran, Boğaziçi Üniversitesi’nin akademik birikimini Batman üzerinden Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne taşımaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, gençlerin fikirlerini güçlü bir ekosistem içinde geliştirmelerini amaçladıklarını ifade etti. Batman Girişim Ofisi’nin yalnızca bir çalışma alanı değil, aynı zamanda üretim ve büyüme merkezi olacağını vurgulayan Duran, yapının hayata geçirilmesinde Bakanlığın vizyoner yaklaşımının önemli rol oynadığını kaydetti. Ofisin resmi açılışının ilerleyen dönemde Mehmet Fatih Kacır tarafından yapılmasının planlandığı bildirildi.
Batman Girişim Ofisi çatısı altında girişimcilere mentorluk, eğitim programları, iş geliştirme ve ölçeklenme çalışmaları ile yatırımcı buluşmaları ve eşleştirme imkânları ücretsiz olarak sunulacak. Projenin, yerel girişimlerin güçlendirilmesi ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlanması hedefleniyor.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0276.362 KİŞİ UÇTU!
- 03“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 04ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 05ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 06MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 07OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 08ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 09Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 10“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 11PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 12OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 13BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 14KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 15BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ




Henüz Yorum yok