ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, uzman hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Çocuk Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Ferhat Karakoç’un göreve başlamasıyla birlikte çocuk hastalara yönelik gastroenteroloji hizmetleri daha kapsamlı bir şekilde sunulacak.
Çocuklarda sindirim sistemi, karaciğer, safra yolları ve pankreas hastalıklarının tanı ve tedavisi alanında hizmet verecek olan Dr. Ferhat Karakoç, çocuk gastroenterolojisi alanındaki bilgi ve deneyimiyle ilimizdeki önemli bir ihtiyacı karşılayacak.
Hastanede verilmeye başlanacak hizmetler kapsamında çocuk hastalara yönelik endoskopi ve kolonoskopi işlemleri de gerçekleştirilecek. Bu sayede yemek borusu, mide, ince ve kalın bağırsak hastalıklarının tanısında ileri tetkik ve değerlendirme imkânı sunularak, erken teşhis ve etkin tedavi süreçleri desteklenecek.
Karın ağrısı, kronik kabızlık, ishal, reflü, çölyak hastalığı, inflamatuvar bağırsak hastalıkları, yutma güçlüğü, büyüme ve gelişme geriliği gibi birçok hastalığın tanı ve tedavisinde hizmet verecek olan Çocuk Gastroenteroloji Kliniği, çocukların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracak.
Batman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Solmaz, nitelikli sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi amacıyla uzman hekim kadrosunun güçlendirilmeye devam edildiğini belirterek, sağlık alanında sunulan branş çeşitliliğini artırarak vatandaşların başka illere sevk edilme ihtiyacını azaltmayı ve sağlık hizmetlerine erişimi daha da kolaylaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.
Vatandaşlar, Çocuk Gastroenteroloji Polikliniği için Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ve ALO 182 üzerinden randevu alarak muayene olabilecekler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0176.362 KİŞİ UÇTU!
- 02“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 03ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 04ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 05MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 06OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 07ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 08Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 09“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 10PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 11OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 12BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 13KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 14BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 15PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok