YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayının manevi atmosferinde anlamlı bir sosyal sorumluluk çalışmasına imza atıldı.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi öncülüğünde, Sosyal Politikalar Başkanı Medeni Demirkale, Merkez İlçe Başkanı Fatih Doğu ve il teşkilatı mensuplarının katılımıyla yetim çocuklar için iftar programı düzenlendi.
Gerçekleştirilen programda yetim çocuklarla aynı sofrada buluşularak Ramazan’ın birlik, beraberlik ve paylaşma ruhu hep birlikte yaşandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında çocuklarla yakından ilgilenen teşkilat üyeleri, onların mutluluğuna ortak oldu.
Program kapsamında ayrıca bayram öncesinde 400 yetim çocuğa giyim yardımı yapıldı. Yapılan destekle çocukların bayrama daha mutlu ve umutla girmeleri hedeflendi.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, gerçekleştirilen programın ardından yaptığı değerlendirmede, sosyal dayanışmanın önemine dikkat çekerek “Peygamber Efendimiz’in bizlere emaneti olan yavrularımızın her zaman yanındayız. Onların yüzündeki bir tebessüm, bizim için en büyük mutluluktur. Ramazan ayının bereketini paylaşmaya, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Batman teşkilatının sosyal sorumluluk çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğü ve toplumun her kesimine dokunmaya devam edeceği vurgulandı.


Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 02HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 03“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 04“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 05BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 06BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 07BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 08BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 09CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 1018 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 11“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 12YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 13KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 14BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 15MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI




Henüz Yorum yok