
NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
Türkiye Yüzyılı buluşmaları kapsamında Batman’da, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tesislerinde sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle toplantı düzenlendi.
Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Adıyaman Milletvekili İshak Şan, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, şehirde bugüne kadar yüz binlerce ağacın dikildiğini belirterek “On sekiz ağaç üzerinden çevre katliamı algısı oluşturulmaya çalışılıyor.
18 ağaç, başka bir alana taşınmak üzere yerinden söküldü ama bazıları algı yapmaya devam ediyor.
Bu zihniyet, yatırım istemeyen ve kaostan beslenen bir zihniyettir. Biz buna asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.
Batman’ın gelişiminin Güneydoğu’nun kalkınması, bunun da Türkiye’nin güçlenmesi anlamına geldiğini vurgulayan Nasıroğlu “Bir memurun evinin sorunu da, dağdaki çobanın derdi de, büyük bir yatırımcının sıkıntısı da bizim derdimizdir. Yol sorunu varsa yol için, su sorunu varsa su için, işsizlik varsa onun çözümü için çalışacağız. Batman’ın gelişimi demek Türkiye’nin gelişimi demektir. Türkiye büyüdükçe, İslam coğrafyasında da güçlü bir ülkenin varlığı hissedilecektir” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uluslararası alanda güçlü bir liderlik sergilediğini ifade eden Nasıroğlu, Türkiye’nin artık eskiye dönmeyeceğini söyledi.
Nasıroğlu “Kapımız herkese açık. Yeter ki bu memlekete hizmet etmek istesinler. Ama bizi geçmişin kaos ve sıkıntı dolu dönemlerine götürmek isteyenlere de asla fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
- 02GÜÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 03Belediye, park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor
- 04Afrodit İç Giyim’de Okul Hareketliliği Başladı
- 05UYUŞTURUCU SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
- 06BAT-RAY TANITILDI
- 07ARAÇ DEVRİLDİ: 2 YARALI
- 08BATMAN VAKFI KURULUŞ ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRÜYOR
- 09HÜDA PAR Heyeti Kürdistan Bölgesinde temaslarda bulundu
- 10TAŞ “BU SEKTÖRDE YILDIZLAR KAZANIYOR, EMEKÇİLER SÜRÜNÜYOR”
- 11BELEDİYEDEN TEKSTİL ATIKLARINA YÖNELİK DENETİM
- 12Doğru teşhis Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde konuldu
- 13BATMAN’DA TÜTÜNLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
- 14HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
- 15HEDEF 3’TE 3!
Henüz Yorum yok