
4. KİTAP FUARI YARIN AÇILIYOR
4. Kitap Fuarı, kapılarını açmaya hazırlanıyor
Valilik ve Batman Belediyesi’nin işbirliğiyle 27 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan, 100’ün üstünde yayınevinin katılacağı ve çok sayıda yazarın konuk olacağı “Batman 4.Kitap Fuarı” kitapseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor.
Batman’da bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan “Batman Kitap Fuarı” için yürütülen hazırlık çalışmaları Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya; İl Özel İdare Genel Sekreteri, Belediye Başkan Yardımcıları ve İl Kültür ve Turizm Müdürü ve ilgili kurumların yöneticileri katıldı. Toplantının ardından Vali Şahin, edebiyat ve düşünce dünyasından çok sayıda yazar ve düşünürün konuk olacağı 27 Ekim’de kitapsevere kapılarına açacak olan Batman 4. Kitap Fuarı alanında incelemelerde bulundu.
İnceleme sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Şahin, Batman Kitap Fuarı’nın artık gelenekselleştiğini dile getirerek, “Kitap fuarını Valilik ve Belediye birlikte yapıyoruz. Fuar süresince pandemi tedbirleri uygulanacak, girişlerde HES kodu sorgulaması yapılacak. Aşı olan vatandaşlarımız fuarı ziyaret edebilecek. Bütün vatandaşlarımızı ve kitapseverleri 27 Ekim’de başlayıp, 12 gün sürecek olan Batman Kitap Fuarı’na bekliyoruz” diye konuştu. Merkez ve ilçeler de dahil olmak üzere binlerce öğrenciyi servislerle kitap fuarına taşıyacaklarını belirten Vali Şahin, “Öğrencilerimizi kitapla buluşturuyoruz. Kendilerine hediye çekleri veriyoruz. Geçen kitap fuarında 450 bin lira değerinde hediye çeki dağıtmıştık. Bu yıl 800 bin lira değerinde hediye çeki dağıtacağız. Öğrencilerimiz aldıkları bu hediye çekleri ile beğendikleri kitapları alabilecekler. Amacımız okuyan bir gençlik ve okuyan bir nesil üretmektir” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 02Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 03“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 04ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 05ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 063 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 07BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 08YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 09SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 10Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 113 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 12PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 13KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 14ŞÖHRET OLMAK MI, OYUNCU OLMAK MI?
- 15BATMAN-DİYARBAKIR YOLU İKİ YÖNLÜ TRAFİĞE KAPANDI
Henüz Yorum yok