NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
AK Parti Batman İl Başkanlığı, kent genelindeki muhtarlarla geniş katılımlı bir kahvaltı programında bir araya geldi.
Programa AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu başta olmak üzere il yönetimi, merkez ilçe teşkilatı ve mahalle muhtarları katıldı.
Programda konuşan İl Başkanı Hüseyin Şansi, muhtarların mahallelerin sorunlarını en iyi bilen temsilciler olduğuna dikkat çekerek “Muhtarlarımız, halkımızla devlet arasında köprü vazifesi görüyor. Şehrimizin her mahallesinde ihtiyaçları, talepleri ve çözüm bekleyen konuları en doğru şekilde bize aktarıyorlar. Biz de bu doğrultuda çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise Batman’ın her alanda gelişmesi için tüm kurum ve yerel temsilcilerle iş birliği içerisinde olduklarını vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu “Muhtarlarımızla düzenli olarak bir araya geliyoruz. Her bir mahallenin ihtiyaçlarını tek tek dinliyor, çözüm odaklı bir yaklaşım ortaya koyuyoruz. Batman’a hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kahvaltı programında muhtarlar, mahallelerinde öne çıkan sorunları ve taleplerini dile getirirken, toplantı karşılıklı istişare ve çözüm önerileriyle devam etti. AK Parti Batman İl Başkanlığı’nın bu tür buluşmaları önümüzdeki süreçte de sürdüreceği belirtildi.
Program, toplu fotoğraf çekimi ve teşekkür konuşmalarının ardından sona erdi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 02OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 03EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 04İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 05İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 06NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 07FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 08TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 09UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 10Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 11NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 12AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 13 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 14ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
- 15BESOB Başkanı Kaplan’dan Vergi Dairesi Müdürü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok