
Zeki Seven'in cenazesi göz yaşlarıyla toprağa verildi.
02 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 15:25 te THY'in İstanbul-Diyarbakır seferini yapan uçakla Zeki Seven'in cenazsı gönderildi.
Diyarbakır da , ailesi, sevenleri ve kalabalık bi,r topluluk tarafından karşılanan cenaze, Saat 19:30 da Batman'a getirilen cenaze, , Batman da da bekleyen sevenleriinde konvaya katılmasıyla buradan, Zeki Seven'in doğduğu yer olan , Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Zokeyt köyünde getirilerek, köy mezarlığında Batmandaki yakınlarının katıldığı cenaze töreninde Zeki Seven , göz yaşlarıyla defnedildi.
Zeki Seven için taziye , Batman'da Cumhuriyet mahallesi Aydınlar Camii (Eski Sanayı Camii) yanındaki taziye evinde yapılacak.
Önceki Gün İntihar Etti
Batman da elektri mühendisliği, müteahhitlik, Hava yolları temsilciliği ve turiz acenteliği ve iletişim sektörlerinde önemli başarılar elde eden iş adamı Zeki Seven Batman'ın tanına ve sevilen iş adamlarındandı.
Batman da gösterdiği başarıyı sürdürmek ve işlerini daha da geliştirmek için , son on yıldır İstanbula yerleşen Zeki Seven Bilişim teknolojileri sektöründe çalışmaya başladı. Türkiye genelinde dağıtım ağı oluşturardu.
Bir süre sonra işleri ters gitmeye başlayan seven bir kısım mal varlıklarını satarak , işlerine finansal takviye sağladı. İşler düzelmeyince kredi ile işlerini düzeltmeye çalıştı. İşleri bir toparlayaman iş adamı Seven kredilerin birikmesi ve faizlerin de binmesi ile kendini borç batağında gördü. Gün geçtiikçe ödemelleri ve borçları artmaya devam edince bunalım sürecine girdi.
Girdiği bu çıkmazdan kurulmak için 30 Haziran 2015 salı günü saat 15:30 sıralarında yanında çalışanı ile Anadolu yakasında bulunan işyerinden Avrupa yakasına geçmek için yola çıktı. Boğaz köprüsünde seyir halindeyke, aracı kullanan çalışanına aracı köprü üzerinde yavaş seyir etmesini söyler. Seyir halindeki aracın bir anda el frenini çekerek arabadan aşağı inerek köprü korkuluklarına doğru hızla yüymeye başlar. Peşinden koşan şoförü kendisine yetişmeden İş adamı Zeki Seven Boğaz köprüsünün korkuluklarında kendini Boğazın soğuk sularına bırakır. Şoförünün olayı hemen , köprüdeki görevlli emniyet yetkililerine bildirdi. Hemen arama başlatan sahil güvenlik uyetkilileri arama çalışmalarına başladı. Arama çalışmaları sürerken ,Olaydan yaklaşık bir saat sonra Polis ekiplerine Sarayburnunda bir cesedin kıyıya vurduğu ihbarı geldi. İhbari değerlendiren polis, balık adamların yardımı ile cesedi denizden çıkarttı. Yapılan incelemelerin ardından cenazenin, köprüden atlayarak intihar eden iş adamı Zeki Sevene ait olduğu tespit edildi.
Zeki Seven'in cansız bedeni yapılan incelemerin ardından Adli Tıp Kurumunun morguna kaldırıldı. Cenazenin 1 Temmuz Çarşama günü Adli Tıp Kurmu Morgundan alınarak yakınları tarafından Batman'a getirileceği öğrenildi.
CENAZE ÇARŞAMBA GÜNÜ DEFNEDİLDİ.
02 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 15:25 te THy'in İstanbul-Diyarbakır seferini yapan uçakla Zeki Seven'in cenazsı gönderildi. Diyarbakır da , ailesi, sevenleri ve kalabalık bi,r topluluk tarafından karşılanan cenaze, Saat 19:30 da Batman'a getirilen cenaze, , Batman da da bekleyen sevenleriinde konvaya katılmasıyla buradan, Zeki Seven'in doğduğu yer olan , Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Zokeyt köyünde getirilerek , köy mezarlığında Batmandaki yakınlarının katıldığı cenaze töreninde Zeki Seven , göz yaşlarıyla defnedildi.
Zeki Seven için taziye çadırı, Batman'da Pınarbaşı mahallesinde yakınlarının bulunduğu apartmöanın girişinde kuruldu.
İTÜ Mezunu Elektrik Mühendisi Zeki Seven 55 yaşında, evli ve Dört çocuk babasıydı.(FarukÇİFTÇİ)
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0119 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
- 02Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 03“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 04“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 05BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 06ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 07YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
- 08İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 09Büro Memur-Sen Batman Şubesi’nden Kurum Ziyaretleri
- 10“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 11VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 12OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 13ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 14HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 15JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
Henüz Yorum yok