BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA

BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA

Batman’da 11 yıldır yerel basında yayınını aralıksız sürdüren Batman Tarafsız Gazetesi, 12’nci yayın yılına ulaşmanın sevincini yaşıyor.

İmtiyaz sahipliğini Cebrail Uyanık’ın yaptığı Batman Tarafsız Gazetesi, 11 yıllık yayın hayatını geride bırakarak 12’nci yıla merhaba dedi. Kurulduğu günden bu yana yerel basında kesintisiz yayın yapan gazete, şehrin gündemini ve spor gelişmelerini okuyucularına aktarmaya devam ediyor. Basılı yayının yanı sıra dijital platformlarda da aktif olan Batman Tarafsız, YouTube yayınıyla kentin spor nabzını ve güncel gelişmeleri takipçileriyle buluşturuyor. 12’nci yayın yılı dolayısıyla gazete ofisinde meslektaşların katılımıyla pasta kesimi gerçekleştirildi.

Gazete İmtiyaz sahibi Cebrail Uyanık, Basına uygulanan tasarruf tedbirlerine rağmen yeni yayın yılında da tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Batman Objektif Gazetesi olarak Tarafsız Gazetesine başarı dolu yayın yılları diliyoruz.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler