BİR PARK DAHA HİZMETE HAZIR
BİR PARK DAHA HİZMETE HAZIR
Batman Belediyesi, Çamlıtepe Mahallesi 4057. Sokakta bulunan boş araziyi semt sakinlerinin dinlenebileceği bir alana kavuşturdu.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapımı tamamlanan yaklaşık 3,5 dönüm arazi üzerinde yapılan parkın içerisinde yürüyüş alanları, aydınlatma direği, çimlendirilmiş bölümler, mahalle sakinlerinin oturup dinlenebileceği kamelya, ağaçlandırılmış bölümlerle parkın estetiğine uygun çöp kutuları yer alıyor.
Batman Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğünün konuya ilişkin açıklaması şöyle; Daha fazla yeşil alan kazandırmak için yapılan çalışmalarda, Belediyemize ait boş arazileri değerlendiren ekiplerimiz, vatandaşların dinlenebileceği, çocukların oynayabileceği yeşil alanların artırılması için çalışmalarını hızlandırdı.
Belediye yetkilileri, kent merkezinde kişi başına düşen yeşil alan sayısını artırmayı hedeflediklerini, vatandaşların rahatlıkla dinlenip, dolaşabileceği ve sosyalleşmeye büyük katkı sağlayan parkların her geçen gün artacağının müjdesini verdi.
Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Batman genelinde bulunan tüm parkların kapalı olmasından dolayı yeni yapılan parkın, salgının bertaraf edilmesinden sonra vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 02İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 03BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 04Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”
- 05SERDAR TUNCER BATMAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU
- 06TRAFİK KONTROL MERKEZİ İNCELENDİ
- 07Milletvekilleri Nasıroğlu ve Keleş’ten İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret
- 08HAVALİMANI OCAK’TA 71 BİN YOLCUYU AĞIRLADI
- 09KAÇAK MISIR EKİMİ ELEKTRİK KAYIPLARINI ARTIRDI
- 10MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 2. ETABI TANITILDI
- 11Batman Park AVM Konuta Yöneliyor
- 12KANALİZASYON BACASINI DEDEKTÖRLE TESPİT ETTİLER
- 13DSİ’DEN BARAJ TAHLİYESİ UYARISI
- 14Bir Sevda, Bir Ülkü, 57 Yıllık Sadakat
- 15BATMAN’IN GELECEĞİ KONUŞULDU




Henüz Yorum yok