BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Amerika’da düzenlenen ve dünyanın en prestijli bilim yarışmalarından biri kabul edilen "Uluslararası Regeneron ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışması"nda Türkiye’yi ve Batman’ı başarıyla temsil eden Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencilerini, Okul Müdürü Mehmet İsen ve danışman öğretmenleri Emre Arslan’ı düzenlenen yemekte misafir etti.
Öğrencilerin geliştirmiş olduğu, felçli bireylerin göz hareketleri aracılığıyla iletişim kurabilmesini sağlayan projenin önemine vurgu yapan Başkan Çetin, "Bugün burada, Batman'ın potansiyelini dünyaya kanıtlayan pırıl pırıl gençlerimizle bir arada olmaktan büyük kıvanç duyuyorum. Evlatlarımız, insani bir hassasiyetle geliştirdikleri projeleriyle hem şehrimizin hem de ülkemizin göğsünü kabartmıştır. Bilimin ve teknolojinin gelişimine katkı sunan, zorlukları aşan bu zihinler, geleceğimizin teminatıdır. Onların bu başarısı, sadece bir akademik sonuç değil, aynı zamanda milli bir gurur vesilesidir." dedi.
11.jpg)
"İmkan Verilirse Başaramayacakları Engel Yoktur"
Gençlerin her zaman yanında olduklarını belirten Muhammed Arif Çetin, gençlere duyduğu güveni şu ifadelerle pekiştirdi:
"Bizler, gençlerimize fırsat ve imkan sunulduğunda, onların dünya genelinde çok daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Batmanlı gençlerimizin azmi, Türk gençliğinin çalışma disiplininin en somut kanıtıdır. Bizim görevimiz, bu cevherleri işlemek ve onların önündeki engelleri kaldırmaktır. Başta bu başarıda emeği geçen danışman öğretmenimiz Emre Arslan'ı, okul yönetimimizi ve özellikle bizleri gururlandıran kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, bilimin ve aklın ışığında yükselen her projenin destekçisi olmaya devam edeceğiz."
22.jpg)
11.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 02BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 03“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 04EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 05235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI
- 06TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 07ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 08BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 09BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 10BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 11BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 13“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”
- 14Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 15VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”




Henüz Yorum yok