
BATMAN’DA İLK KEZ YAPILDI…
BATMAN’DA İLK KEZ YAPILDI…
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen, Oryantring İl Temsilciliği ve HİS (Herkes için Spor) Federasyonuyla ortaklaşa düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında, ilk kez ‘Bisikletli Oryantring’ yarışması düzenledi.
4 ayrı kategoride yapılan ‘Bisikletli Oryantring’ yarışmasında dereceye girenlere madalya verilirken, bu tür organizasyonların sürekli hale getirilmesi talebinde bulunan katılımcılar, farklı alanlarda sportif aktivitelerin artmasını istedi.
.jpg)
BABA 3. KIZI 1. OLDU
Öte yandan yarışmaya kızıyla birlikte ANKA adına katılım sağlayan Mehmet Can Ertekin büyükler kategorisinde 3. olurken, kızı Sevgi Ertekin ise Büyük kızlar kategorisinde birinci oldu. Kızıyla yarışmaya katılım sağlamanın daha heyecanlı olduğunu belirten M. Can Ertekin, bütün babalara seslenerek, çocuklarıyla spor yapmaları tavsiyesinde bulundu.
“İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDCEĞİZ”
Dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, gelen tüm talepleri olumlu şekilde değerlendireceklerinin müjdesini verdi. Avrupa Hareketlilik haftası kapsamında ‘Bisikletli Oryantring’ yarışmasın ilk kez yaptıklarını belirten Gençlik Hizmetleri müdürü İbrahim Rüzgâr, bunun devamının geleceğini ve yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Rüzgar; “Harekette bereket ve sağlık vardır. Batman’da gençlerimizle bunu çok iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, uzman kadrolarımızla bütün organizasyonların üstesinden geleceğiz.” diye konuştu. Düzenlenen yarışmada Spor Şube Müdürü Burak Eren, HİS İl Temsilcisi Veysi Turan ve Oryantring İl Temsilcisi Hatice Adıbeli’de hazır bulundu.
.jpg)
YILDIZ ERKEKLER
1 - M. Yusuf Efe
2 - M.Emin Akdağ
3 - Tolga Kızılbulut
YILDIZ KIZLAR
1 - Azra Örnek
2 - Arjin Gezgin
3 - Elanur Yaşar
BÜYÜK KIZLAR
1 - Sevgi Ertekin
2 - Asya Erincik
BÜYÜK ERKEKLER
1 - Murat Bademcioglu
2 - Muhammet Özperk
3 - Mehmet Can Ertekin
.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 02ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 03Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 04Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 05Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 06Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 07Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 08Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 09BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 10BATMANLI GENÇ İŞ İNSANI SERHAT AKSOY'UN LONDRA’DAKi BAŞARISI
- 11VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 12BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
- 13ETİKET VE FİYAT DENETİMİ YAPILDI
- 14KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 8.940 PAKET ELE GEÇİRİLDİ
- 15BAKAN MEMİŞOĞLU’NDAN BATMAN’A TEŞEKKÜR BELGESİ
3 Yorum
Veysi TURAN
24 Eylul 2020Veysi TURAN
24 Eylul 2020İbrahim Öztekin
16 Ocak 2022